سرهنگ رسول جلیلیان گفت: اخیرا مشاهده شده که افراد سودجو با انتشار آگهیهای تبلیغاتی تحت عنوان "کار در منزل و یا استخدام در شرکتها و مراکز خصوصی" در سایتهای درج آگهی و حتی شبکههای اجتماعی برای جلب نظر قربانیان در آگهیهای خود از عنوان (تأییدیه از پلیسفتا) استفاده میکنند.
وی افزود: شهروندان عزیز مطلع باشند که پلیس فتا هیچ گونه مجوزی برای فعالیت تجاری، فرهنگی وغیره در فضای مجازی صادر نمیکند! و مجرمان سایبری با استفاده از این ترفند و درج نام پلیس فتا و یا درج دریافت مجوز از ارگانهای دولتی، اعتماد کاربران را جلب نموده و اقدام به کلاهبرداری از آنان میکنند.
این مقام انتظامی برای جلوگیری از گرفتار نشدن در دام کلاهبرداران سایبری، به شهروندان توصیه کرد: در هنگام استفاده از فضای مجازی هوشیار باشند و به راحتی به افراد اعتماد نکنند، همچنین برای درج کنندگان آگهیهای کاریابی مبالغی را (هر چقدر کم و ناچیز) واریز نکنند و برای اطمینان از صحت آگهیهای مندرج در فضای مجازی باید به سایت اتحادیه مربوطه و مراکز مجاز دارای پروانه کسب مراجعه نمایند.
رئیس پلیس فتای البرز در پایان از شهروندان درخواست کرد: سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزشهای سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن میتوانند راهنماییهای لازم را دریافت نمایند و در صورت نیاز نیز میتوانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریتهای سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ بهصورت شبانهروزی با همکاران ما در میان بگذارند.