آقای فتحی گفت: متاسفانه صندوق بیمه کشاورزی نتوانسته آن گونه که باید به تعهدات خود عمل کند تا کشاورزان در سنوات آتی مشتاق به بیمه محصولات خود شوند بنابراین این موضوع موجب افت عملکرد این صندوق و کاهش سطح پوشش بیمه در سطح استان آذربایجان شرقی شده است.
وی با بیان اینکه محصولات کشاورزی این استان در معرض انواع تهدیدات قرار دارند اظهار داشت: در صورت پیش آمدن هر رخداد خسارت زایی، کشاورزان به دستگاههای مختلف مراجعه خواهند کرد و به دلیل عدم پیش بینی منابعی خارج از بیمه، اقدام کمک کننده دیگری برای جبران خسارت کشاورزان دور از ذهن است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی پرداخت ۷۰ درصد غرامت در مقایسه با عدم بیمه را به نفع کشاورزان دانست و گفت: با توجه به اینکه در کنار افزایش حق بیمه طی امسال، تعهدات بیمه نیز افزایش یافته و بالابردن سطح پوشش بیمه در جهت منافع کشاورزان است.
آقای فتحی با اشاره به تخصیص تسهیلات بانکی به بخش امور دام، ادامه داد: در این زمینه مقرر شده بود ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی بانک مرکزی در اختیار بانک کشاورزی قرار گیرد که متاسفانه ۱۰ هزار میلیارد تومان به این امر اختصاص یافت و تسهیلات پرداخت شده برای امور دام و مرغداریها از محل همین اعتبار است.
وی یادآوری کرد: وزیر جهادکشاورزی برای احیای ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی باقی مانده تلاش میکند که به محض تحقق آن، این تسهیلات در اختیار فعالان این بخش قرار میگیرد.