مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: سالانه ۱۹ هزار نوزاد در این استان متولد می‌شود، که از هر یکهزار نوزاد ۲ یا سه نوزاد مبتلا به اختلال کم‌شنوایی یا ناشنوایی هستند.

حامد رضایی گفت: تشخیص زودهنگام و قبل از ۱۴ سالگی می‌تواند در پیشگیری از معلولیت شنوایی موثر شود و با تجویز سمعک و گفتار درمانی از بروز معلولیت قطعی گوش جلوگیری کند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل بهترین زمان تشخیص و تجویز سمعک و یا کاشت حلزون را در سن زیر ۶ سالگی دانست و می گوید: دولت نیز در راستای حمایت از خانواده این معلولان کمک هزینه درمانی پرداخت می‌کند.

او با اشاره به عملکرد سازمان بهزیستی استان در زمینه کاهش معلولیت‌های شنوایی و بینایی گفت: ۱۱۲ مورد کاشت حلزون ( بصورت کاملاً رایگان )، تعداد ۳۷۰ عدد انواع سمعک برای توانخواهان دارای اختلال شنوایی ، ۵۵ هزار باتری سمعک برای استفاده کم شنوایان و ۱۱۲ کیلوگرم کاغذ بریل برای استفاده نابینایان و کم بینایان تهیه شده و در اختیار این عزیزان قرار داده شده است.

به گفته رضایی سه مرکز برای خدمات‌رسانی به ناشنوایان در استان فعال است و مجوز مرکز چهارم نیز صادر شده و خدماتی همچون گفتار درمانی، تامین سمعک و تست‌های مختلف به ناشنوایان ارائه می‌شود.

او جامعه ناشنوایان این استان را به جهت حضور موثر و قابل توجه در عرصه‌ها و میدان‌های ورزشی، جزو افتخارآفرینان ورزش اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل در ادامه به اجرای برنامه مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران (مانا) در استان اشاره کرد و گفت: این طرح توسط نوجوانان مناطق حاشیه‌نشین و کم‌برخوردار اجرا می‌شود و با شناسایی مسائل و مشکلات محلات و آسیب‌ها هدف گذاری و اقدامات مقتضی توسط تسهیلگران اجتماعی انجام می‌شود.

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.