مدیرعامل شرکت گاز ایلام با بیان اینکه هم‌اکنون گازرسانی به ۴۹ روستای استان در دست اجراست، گفت: با اتمام این تعداد، ضریب نفوذ گاز در مناطق روستایی استان به ۹۹ درصد می‌رسد که از ضریب کشوری بالاتر است.

محمود کشاورز مدیرعامل شرکت گاز ایلام گفت: از مجموع ۶۳۷ روستای استان، به ۵۳۴ روستا گازرسانی انجام شده و ۴۹ روستای دیگر در دست اجرا است.

وی افزود: امسال تعداد ۱۷ روستای دیگر استان به شبکه گاز سراسری متصل شده‌اند که با اتمام پروژه‌های در دست اجرا، پرونده گازرسانی استان برای روستا‌های دارای قابلیت گازرسانی بسته خواهد شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۶ شهر استان به شبکه گاز سراسری متصل است.

کشاورز با اشاره به اینکه با تلاش جهادی به مناطق محروم و یا در حال توسعه توجه ویژه‌ای شده است، گفت: شرکت گاز نقش مهمی در توسعه پایدار روستا‌ها دارد و خدمات‌دهی به مناطق محروم روستایی سبب کاهش مهاجرت روستائیان به شهرها، رونق اقتصادی در روستا‌ها و کاهش هزینه‌های خدمات برای خانوار‌ها می‌شود.

وی با اشاره به افزایش مصرف گاز در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزود: از ابتدای سال‌جاری تا پایان آبان‌ماه بیش از ۴۸۹ میلیون و ۵۶۰ هزار مترمکعب گاز در استان مصرف شده است که این میزان مصرف، افزایش ۱۷ درصدی مصرف گاز استان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل را بدنبال داشته است.

کشاورز به افزایش مصرف گاز توسط مشترکین اشاره کرد و گفت: در این راستا صرفه‌جویی و مدیریت مصرف گاز توسط همه مشترکان شهری و روستایی استان ضروری به نظر می‌رسد.

مدیرعامل شرکت گاز ایلام ادامه داد: صرفه‌جویی در مصرف گاز، باعث پایداری دائمی شبکه گاز استان و نیز سایر مناطق کشور و برخورداری همه هموطنان از نعمت گاز در فصل سرد سال خواهد بود.

وی رعایت توصیه‌های ایمنی و بهینه سازی مصرف گاز در ادارات دولتی را ضروری دانست و بیان کرد: براساس ماده ۴۳ قانون بودجه، ادارات و ارگان‌های دولتی مکلفند با راهکار‌های عملی ۱۰ درصد از مصرف گاز خود را نسبت به میزان مصرف سال قبل کاهش دهند.

وی راهکار مفید و موثر صرفه‌جویی در مصرف گاز ادارات را، ارتقای سیستم‌های گرمایشی، عایق کاری موتورخانه‌ها و استفاده از تجهیزات هوشمندسازی در موتورخانه برشمرد و افزود: گاز، نعمت خدادادی است که بایستی برای نسل‌های آینده نیز نگهداری و صیانت شود که برای رسیدن به این هدف، صرفه‌جویی و مصرف بهینه آن تنها راهکار عملی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.