«شریک دزد و رفیق قافله بودن» این توضیف شاید بتواند رفتار برخی کشورها را در قبال ایران توصیف کند.
زمانی که آمریکا در سال ۹۷ از توافق رسمی برجام خارج شد اتحادیه اروپا نه تنها این اقدام را محکوم نکرد بلکه فقط به یک ابراز تاسف ساده بسنده کرد و به هیچ یک تعهدات خود نیز ذیل برجام جامعه عمل نپوشاند موضوعی که البته چندان هم اتفاقی نبود چرا که از ابتدا نیز سیاست همین بود.
تهدید تهران در ظاهر حفظ برجام
در همان زمان روزنامه «فایننشیالتایمز» نوشته رویکرد دو وجهی اتحادیه اروپا، ضمن تهدید تهران به اعمال تحریمهای بیشتر به دنبال حفظ «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) است.
حالا نیز بهانه آشوبها باعث شد تا این اتحادیه از لاک دوستی خود بیرون آمده و چهره دیگری از خود نشان دهد . روبرتا متسولا، رئیس پارلمان اروپا پس از شروع آشوبها در ایران اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی ارتباطات و گفتگوهای مستقیم میان این نهاد اروپایی و جمهوری اسلامی ایران قطع میشود، همچنین اقدام به تحریم و صدور قطعنامه نیز گواه رفتار خصمانه این اتحادیه بر ضد کشورمان بوده است.
آلمان و انگلیس معتقدند موضوعات دیگر هم باید در برجام گنجانده شود
علیرضا ثمودی عضو هیات علمی دانشگاه و کارشناس مسائل اتحادیه اروپا در این باره گفته است: با توجه به توقف گفتگوهای برجامی و درخواستهای دو طرف در چند ماه اخیر چند موضوع دیگر هم مزید بر علت تنشها شده است ابتدا موضوع اتفاقات داخلی ایران است که این تنشها را افزایش داده است و دوم هم ادعایی که درباره همکاری ایران با روسیه در زمینه پهپادی مطرح میشود.
وی ادامه داد: هم ایران و هم اتحادیه اروپا در تلاشند تا این گفتگوها به سرانجام برسد هرچقدر که این نا آرامیها کمتر شود میشود به سمت گفتگوها رفت، اما این روابط مانند چند ماهه قبل نخواهد بود، زیرا به هرحال اتفاقاتی افتاده که هردوطرف از آن موضع اولیه خودشان پا فراتر گذاشتند برای مثال آلمان و انگلیس معتقدند که برجام باید تقویت شود به این معنا که موضوعات دیگر هم باید در برجام گنجانده شود.
این کارشناس افزود: به نظر میرسداگر تا زمان برگزاری جلسه بعدی شورای حکام اتفاق مثبتی در این زمینه نیفتد و تحرکی از هر دو طرف مشاهده نشود خیلی نمیشود امیدوار بود که روابط به سمت احیای برجام برود این دیگر به اراده سیاسی دو طرف بستگی دارد، اما در کل تنشها در سطح بالایی وجود دارد ولی اروپاییها هم تمایلی به قطع روابط ندارند و اگرچه اقداماتی انجام دادند و در گفت و گوهایشان هم حرف از انقلاب زدند اما در نهایت هنوز به سمت قطع روابط کامل با ایران نرفته اند.
اگر اراده کافی وجود داشته باشد...
ثمودی در پایان گفت: تنشها به شدت فزاینده و تصاعدی هست اما در نهایت اگر اراده کافی وجود داشته باشد برجام میتواند مبنای بازگشت دو طرف به گفتگوها باشد البته خیلی خوشبین نیستم که این اتفاق بیفتد،اگر چنانچه قطعنامه در شورای حکام تصویب شود و به شورای امنیت برود و مکانیزم ماشه فعال شود دیگر روابط به طور کامل از بین خواهد رفت.
حال باید دید که اتحادیه اروپا در نهایت نقاب دوستی با کشورمان را برای همیشه کنار خواهد گذاشت و یا همچنان در تلاش است تا دست کم در ظاهر دوستی خود را همچنان حفظ کند...
فاطمه تورانلو
طبق گزارشات ارائه شده آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی هسته مرکزی در حمایت از اغتشاشات را تشکیل میدادند.
در جلسه امروز که با حضور نمایندگان دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی از جمله سازمان اطلاعات سپاه، وزارت اطلاعات، فرماندهی انتظامی و وزارت کشور برگزار شد، گزارشی از اغتشاشات اخیر به اعضای کمیسیون ارائه شد.
در گزارش ارائه شده عنوان شد که در اغتشاشات اخیر ادمینها در فضای مجازی نقش کلیدی در تشکیل گروهها و تجمعات خیابانی داشتند که با زدن این ادمینها بسیاری از توطئهها برای ادامه اغتشاشات خنثی شد.
همچنین در گزارش ارائه شده عنوان شد که آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی هسته مرکزی در حمایت از اغتشاشاگران را تشکیل میدادند و آلمان و فرانسه نیز در حلقه بعدی در حمایت از اغشتاشاگران قرار داشتند.
هر کسی که در اغتشاش نقش داشته باید جزای آن را ببیند + فیلم
هر کسی که در آشوب و اغتشاش علیه مردم نقش داشته است، هر کجای دنیا که باشد، باید جزای آن را ببیند.
هیچگاه کشورهای غربی از در دوستی و کمک وارد نمی شوند، بلکه برای غارت ثروت کشورها، کشتار و ... وارد می شوند .
حداقل تاریخ کشورهای غربی اثباتی بر این ادعاست .
اراذل و اوباش و عده ای لات ولوت و هرزه و خائن و خودفروش و....
بالله که زنده بودن ما، شاهکار ماست
حال و روز ما تواین گرونی و وضعیت بد اقتصادی
دفعه قبل که پل پیروزی شان شدیم بس بود.
با این روشی که ما در پیش گرفتیم معلومه یه امیرکبیر میخواهیم تا به این وضعیت خاتمه بده مثل جنگ هامون با عثمانی که بالاخره یکی پیدا شد تمومش کرد امیرکبیر تو توافقش با عثمانی هم بخشی از خاک ایرانو داد اما صلح پایدار آورد و امتیازاتی هم گرفت دنیا همینه
بیچاره غرب
و بیچاره تر غربگدایان
این تروریسم اقتصادی و پیمان شکنی از طرف ما ایرانیان گناهی نابخشودنی است مخصوصا ندادن باند زخم کودکان وروانه ایی و ....
و حال داستان:
فرض کنید به مغازه ایی رفتید و از مغازه مقداری چیز برداشتید و آمدید و گفتید که هزینه شان و بدهی ها را بعدها خواهید پرداخت ،بار دیگر و بارهای دیگر نتنها بدهیتان را ندادید که مغازه دار را تهدید کردید که اجناسش را به رایگان بدهد و ندهد هم میدزدید و میبرید حالا حکایت غرب با ایران اینگونه است
جای اینکه به پیمان و عهد و قول و قرارهای خود عمل کنند مرتب بفکر باج خواهی و پردی بیشترند
تا نخواهیم نمیتوانیم خواستیم روی پای خود به ایستیم و توانستیم پس خواستن توانستن است
تحریم و دشمنی ها همیشه است منتها ما باید بفکر تولید و تولید و تولید هر چه بیشتر و رفاه و پیشرفت کشورمان با دستهای خودمان باشیم ما چیز زیادی از غرب نخواستیم خواستیم به انچه پیمان بسته و بستیم پایبند باشد ،رفع تحریم ،پرداخت غرامت و خسارت و تضمین بدعهدی نکردن و پیمان نشکستن دوباره و چند باره
دزدیدن نفت و گاز ایران و مطیع کردن ایران با تجزیه آن از اهداف اصلی آنهاست.