۵۵ پژوهشگر برتر با حضور مدیران مراکز علمی و دانشگاهی، فناوران، استادان دانشگاه‌ها، دانشجویان و دانش‌آموزان در دانشگاه محقق اردبیلی تجلیل شدند.

اسماعیل چمنی گفت: فناوران و نخبگان استان اردبیل در کشور سرآمد هستند و در مراحل مختلف علمی موفقیت‌هایی کسب کردند که نشان دهنده رشد علمی و پژوهشی استان است.

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اهتمام دانشگاه محقق اردبیلی برای توسعه شرکتهای دانش بنیان می گوید: استان اردبیل در حوزه فناوری و نوآوری با کسب رتبه هشت کشوری به جایگاه خوبی دست یافته است.

او با اشاره به انتخاب ۱۷ نفر از استادان این دانشگاه به عنوان دانشمندان برتر جهان گفت: ۱۷ نفر از استادان دانشگاه محقق اردبیلی جزو ۲ درصد دانشمندان برتر جهان و پنج نفر هم جزو دانشمندان یک درصد جهان انتخاب شدند.

به گفته چمنی، رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه های جهان توسط موسسه ISC در ۶ حوزه موضوعی مختلف شامل علوم طبیعی، مهندسی و فناوری، علوم پزشکی و بهداشت، علوم کشاورزی، علوم اجتماعی و علوم انسانی از سال ۲۰۱۹ شروع شده و امسال دانشگاه محقق اردبیلی ضمن ورود به این رتبه‌بندی، موفق به کسب رتبه ۷۰۰-۶۰۱ در حوزه موضوعی علوم کشاورزی شد.

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در این حوزه موضوعی ۱۶ دانشگاه ایرانی شامل ۱۱ دانشگاه تهران، شیراز، تربیت مدرس، فردوسی مشهد، تبریز، ارومیه، شهر کرد، گیلان، بوعلی سینای همدان، شهید باهنر کرمان و محقق اردبیلی در جمع دانشگاه‌های برتر جهان حضور دارند.

چمنی، با بیان این که تعداد دانشگاه‌های ایرانی حاضر در رتبه‌بندی موضوعی ISC چندان زیاد نیست، ادامه داد: تنها دانشگاه‌هایی از سراسر جهان و از جمله ایران وارد این رتبه‌بندی شده‌اند که به لحاظ تعداد انتشارات در حوزه موضوعی مدنظر در زمره ۷۰۰ دانشگاه برتر جهان باشند و علاوه بر آن در بازه زمانی سه ساله مدنظر رتبه‌بندی، حداقل ۱۵۰ سند علمی در آن حوزه موضوعی منتشر کرده باشند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.