امتیازی متخصص طب ایرانی گفت: بخش عمده آلرژی مربوط به سیستم ایمنی است و در فصل پاییز ابتلا به این بیماری افزایش مییابد.
او افزود: آلرژی بیشتر در افراد دارای زمینه این بیماری ایجاد میشود و به وسیله تست خاصی حساسیت افراد به مواد غذایی مختلف مشخص میشود و گاهی این حساسیت اینقدر پیچیده است که مشخص نمیشود فرد به کدام مواد غذایی آلرژی دارد.
متخصص طب ایرانی تصریح کرد: اگر در بدن افراد کیفیت خشکی یا رطوبت غالب باشد، اغلب به آلرژی مبتلا میشوند و توصیه میشود افراد مبتلا به آلرژی از مصرف غذاهای فسفودی، سرخ کردنی، تند و شور در فصل پاییز و زمستان پرهیز کنند.
امتیازی بیان کرد: استفاده زیاد از شیرین کنندههای صنعتی در مواد غذایی مانند کیک، کلوچه، نوشیدنی ها، نوشابه و ماء الشعیر برای افراد دچار آلرژی مضر است.
او تصریح کرد: گاهی قند ماء الشعیر از نوشابه نیز بیشتر است و کیفیت سردی را در بدن افراد افزایش میدهد و افراد مبتلا به آلرژی از میوههای خارج از فصل مانند هندوانه استفاده نکنند که آلرژی تشدید نشود.
متخصص طب ایرانی گفت: استفاده از روغن کنجده و ارده گاهی سبب ایجاد آلرژیهای قوی میشود و مصرف ترشیجات، گوجه و خیار سبز میتواند آلرژی را در این بیماران تشدید کند.
امتیازی بیان کرد: افراد دچار آلرژی از کلاه استفاده کنند و نوشیدنیهای ضد آلرژی مانند بابونه، آویشن، سنبل الطیب، گل پونه، اسطوخدوس مصرف کنند.
او گفت: بخور این گیاهان نیز کمک کننده خوبی برای درمان آلرژی است و استفاده از بخور ترکیب بابونه، آویشن و گل خواصی از هر کدام به مقدار مساوی به خصوص در بعدازظهر میتواند موثر باشد.
متخصص طب ایرانی گفت: دمنوش لیمو عمانی علاوه بر طعم خوب و اثر ضدالتهاب بسیار قوی میتواند تاثیر اعجاب انگیزی روی گرفتگی صدا در افراد بگذارد.
به گفته امتیازی استفاده از روغن بنفشه با پایه روغن زیتون به صورت چکاندن قطره در بینی باعث از بین رفتن علائم التهاب میشود.
او تصریح کرد: ترکیب آب سیب و عسل نیز سبب تقویت سیستم ایمنی، قوا، رفع خستگی و باعث درمان آلرژی میشود که حتی از آب پرتقال نیز در بهبود این بیماری موثرتر است.