عبدالرضا رستمیفر مسئول ستاد اکران مردمی جشنواره عمار در خوزستان گفت: تولیدکنندگان آثار هنری جشنواره عمار، به دنبال گفتمانی هستند که در دیگر جشنوارهها کمتر به آن توجه شده و یا کمتر میتوان آن را بیان کرد که جشنواره عمار در این زمینه هیچ حد و مرزی را قائل نشده و اساس آن با نقد درون گفتمانی شکل گرفته است.
او ظرفیتهای موجود در صنعت نفت برای اکران را بسیار ارزشمند دانست و گفت: اکران و دیده شدن آثار هنری، سبب خواهد شد، خانواده نفت که مملو از ایدهها و طرحهای ارزشمند برای یک کار هنری هستند، برای تولید کار ارزشی ورود کنند که همین امر سبب خواهد شد که افراد خارج از مجموع نفت، بیشتر از سختیها و مشکلات کارکنات صنعت نفت آشنا و ارزش کار آنان دیده شود.
به گفته او بیشترین استقبال از تولیدات انقلابی در مناطق محروم بوده است که همین امر سبب شده، شاهد تولید آثار فاخر در مناطق محروم باشیم که این مسئله یکی از مهمترین اهداف جشنواره عمار، یعنی بیان گفتمانها و مسائل محروم مناطق کشور است.
محمد شهباز، رئیس حوزه هنری استان خوزستان گفت: ظرفیت انتشار موجود در صنعت نفت، ظرفیت بسیار مهم و خوبی است، ظرفیت موجود در صنعت نفت چه در زمینه جامعه آماری و مخاطب گسترده و چه در زمینه تجهیزات و مراکز اکران، شاهد بهتر دیده شدن و جذب مخاطب برای این حوزه خواهیم بود که دغدغه اصلی و مهم ما همین امر است.
او میگوید: خوشبختانه با گسترش اکرانها و ورود جوانان و تولیدکنندگان هنری به جشنواره، ما شاهد تولید آثار بسیار خوب و فاخری هستیم و ضعف تولیدات از نظر محتوا و ساخت را بسیار کم کرده است، اما مشکل اصلی دیده نشدن آثار و بازخورد کم آنها بوده است که اگر این ضعف با حمایت مدیران نفت پوشش داده شود، هم از نظر دیده شدن آثار و هم از نظر تولیدات جدید در حوزه نفت و مسائل آن، کمک خواهد شد.