شهردار شهرکرد گفت: در طرح‌های جامع شهری و طرح تفصیلی علاوه‌بر توجه به موارد شهرسازی، گردشگری و... باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی در شهر نیز پرداخته شود.

محمدحسین واحدیان در دیدار با معاون فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی استان اظهارداشت: حوزه مدیریت شهری یکی از حوزه‌های است که با توجه به وظایف گسترده‌ای که دارد، اما در ارائه خدمات ارتباط دو سویه با مردم باید داشته باشد.

وی افزود: اگر شکاف ایجاد شده را برطرف و ارتباط با مردم بیشتر شود قطعا می‌توان موفق‌تر عمل کنیم.


بیشتر بخوانید


شهردار شهرکرد با اشاره به اینکه مدیریت شهری از یک نهاد صرفا خدماتی باید به یک نهاد اجتماعی تبدیل شود، بیان کرد: هر اتفاقی در شهر رخ می‌دهد باید پیوست فرهنگی داشته باشد، اما تاکنون به دلیل نداشتن پیوست فرهنگی بسیاری از نیاز‌های مردم را نتوانستیم پاسخ دهیم.

واحدیان با اشاره به ضرورت اجرای طرح‌های پیشگیرانه خاطرنشان کرد: در طرح‌های جامع شهری و طرح تفصیلی علاوه‌بر توجه به موارد شهرسازی، گردشگری و... باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی در شهر نیز پرداخته شود.

وی گفت: در طرح‌های جامع و تفصیلی باید به مسائل اوقات فراغت جوانان، سکونتگاه‌های غیررسمی در شهر و... توجه شود تا بتوانیم از آسیب‌های اجتماعی در شهر جلوگیری کنیم.

شهردار شهرکرد با بیان اینکه شهرکرد پتانسیل‌های زیادی دارد، تصریح کرد: شهرکرد دارای هویت، تاریخ، قدمت و فضای بکر است، اما ما از آن غافل بوده‌ایم و نتوانسته‌ایم شهرکرد را به نقطه عطف برسانیم و جای کار بسیار دارد.

واحدیان ادامه داد: مردم شهرکرد، مردمان بسیار فهیم، مظلوم با ذات و سرشت پاک هستند، اما ما نتوانسته‌ایم پاسخگوی نیازشان باشیم و شکاف زیادی بین مردم و مدیریت شهری ایجاد شده است بنابراین باید با دیدگاه اجتماعی و فرهنگی با مردم کار کرد.

وی با بیان اینکه دست مدیریت شهری در جیب مردم است، گفت: مردم باید ببینند هزینه‌ای که از آن‌ها دریافت می‌شود در مسائل عمرانی شهر صرف می‌شود و شیرینی خدمات در شهر را بچشند.

شهردار شهرکرد با بیان اینکه مردم اگر حالشان خوب باشد حال شهر هم خوب خواهد بود، افزود: در کنار رویکرد‌های دیگر باید رویکرد پیشگیرانه مدنظر قرار گیرد و با فرهنگ‌سازی از وقوع اتفاقات جلوگیری کنیم و در این راستا همکاری لازم را با پلیس خواهیم داشت.

سرهنگ علی‌اصغر مهری معاون فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی استان در ادامه دیدار اظهارداشت: معاونت اجتماعی حدود ۳۰ مشاور در تمامی زمینه‌ها دارد که به صورت رایگان به مردم خدمات ارائه می‌کند.

وی افزود: سال گذشته حدود ۱۲ هزار مشاوره به مردم انجام و ۶ هزار پرونده از دادگاه به مرکز مشاوره ارجاع که حدود ۸۰ درصد آن‌ها منجر به مصالحه شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی استان بیان کرد: با توجه به برنامه آموزش همگانی که داریم مردم می‌توانند تمامی دوره‌های آموزشی را به صورت رایگان مورد استفاده قرار دهند.

مهری ادامه داد: معتقد هستیم امنیت تنها با پلیس نیست و برای دست یافتن به امنیت پایدار مردم نیز باید مشارکت لازم را پلیس داشته باشند.

وی گفت: در اجرای برنامه‌های آموزشی آماده همکاری با شهرداری شهرکرد هستیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار