سید اسماعیل علوی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری گفت: این شهرستان با تولید ۱۸ درصد استان، نقش بسزایی در بازار مصرف این پروتئین در داخل و حتی خارج از استان ایفا میکند.
او با بیان اینکه شهرستان ساری دارای ۳۱۱ واحد مرغداری گوشتی است، افزود: سالانه ۵۰ هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید در واحدهای پرورش طیور این شهرستان تولید میشود.
علوی گفت: پنج واحد موسسه جوجه کشی نیز با ظرفیت تولید ۱۶۱ میلیون قطعه در این شهرستان فعالیت میکنند.
او افزود: گوشت سفید در مقایسه با قیمت بالای گوشت قرمز در بازار، نقش مهمی در سفره خانوار دارد و رایجتر است.