![مبلغ طرح ترافیک کاهش یافت/ فقط دو درصد از خودروهای تهران حق ورود به محدوده طرح ترافیک دارند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333063_817.jpg)
علیرضا قاسمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان بیان کرد: اجرای شبکه آب شرب شهر بریس در قالب مجتمع آبرسانی به روستاهای نوار ساحلی شهرستان چابهار، از سال ۹۹ با هدف تأمین آب از آبشیرینکن واقع در پسابندر در دستور کار شرکت آب و فاضلاب استان قرار گرفت.
وی مجموع عملیات مورد نیاز برای خطوط انتقال و شبکههای توزیع این مجتمع آبرسانی را ۱۴۰ کیلومتر عنوان کرد و افزود: تاکنون ۱۱۵ کیلومتر لولهگذاری انجام شده که از این میزان ۴۵ کیلومتر آن مربوط به شهر بریس است.
امسال با پیگیریهای انجام شده توسط نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی و همکاری و مساعدت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای خط انتقال اصلی طرح از پسابندر به بریس به طول ۲۵ کیلومتر ابلاغ شده است که به منظور شروع عملیات اجرایی، اسناد مناقصه خط در مرحله نهایی است.