«رافائل گروسی» رئیس آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز (جمعه) در نشستی در رم، پایتخت ایتالیا مدعی شد که آژانس بینالمللی انرژی اتمی ممکن است با ایران در مورد تعهداتش با این آژانس به نتیجه نرسد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، او در این نشست گفت: «ما باید روابط خود را به مسیر اصلی بازگردانیم.»
گروسی در ادامه تأکید کرد که او «هنوز امیدوار است» که تهران به برخی از سوالها و موارد مبهم در برخی فعالیتهای هستهای خود پاسخ دهد.
رافائل گروسی در ادامه سخنان خود گفت که این طور به نظر میرسد که مذاکرات هستهای با ایران متوقف شده و آن شتاب لازم را ندارد.
وی در مورد اعلام رسمی مقامات کشورمان مبنی بر آغاز غنیسازی اورانیوم با خلوص ۶۰ درصد در نیروگاه اتمی فردو اظهار نگرانی کرد.
او در ادامه سخنانش تصریح کرد: «ایران به ما اطلاع داد که ظرفیت غنیسازی اورانیوم ۶۰ درصدی خود را ۳ برابر میکند، نه ۲ برابر... ۳ برابر میکند؛ که این رقم بسیار نزدیک به سطح نظامی یعنی ۹۰ درصد است.»
گروسی توضیح داد: «این مسئله اصلاً پیش پاافتاده نیست. این موضوعی است که میتواند عواقبی به همراه داشته باشد. ما باید راستی آزمایی کنیم.»
این سخنان در حالی مطرح میشود که در روزهای اخیر «علی باقری کنی» معاون وزیر امور خارجه کشورمان در سفر هند با گفتوگو با شبکه خبری ویون هند در پاسخ به سوالی درباره موضع دولت ایران در زمینه غنیسازی اورانیوم در سطح بالا به دیدارش با وزیر خارجه هند و رایزنی درباره آن اشاره کرد.
علی باقری کنی گفت: «درباره فعالیتهای غنیسازی باید بگویم این غنیسازی به طور کامل در چارچوب حقوق ایران و نیز اصول بینالمللی تدوین شده در پیمان عدم اشاعه تسلیحات هستهای یا همان انپیتی و نیز منشور آژانس انرژی هستهای ملل متحد و نیز توافقهای صورت گرفته با آژانس است بنابراین به هیچ وجه نقض موارد ذکر شده نیست و ما بر اساس منافع ملی خود در حال پیگیری فعالیتهای هستهای خود در چارچوب اسناد و توافقها و نیز اسناد بینالمللی هستیم و همزمان تلاش میکنیم که حقوق ملت ایران نیز برآورده شود.»
که اغتشاشگران مورد حمایت آمریکا و متحدانش در دو ماه گذشته ۱۷ هزار میلیارد ریال خسارت مالی به کشور وارد کردند.
آمريکا جنایتکار با غنيسازي ايران مشکل دارد اما با زيردريايي اتمي استراليا نه!
کشورهای غربی در حالی از خطر استفاده احتمالی روسیه از سلاح هستهای در جنگ با اوکراین اظهار نگرانی میکنند که بسیاری از آنها همچنان چشمان خود را بر روی تسلیحات هستهای رژیم صهیونیستی بستهاند البته خوشبختانه در حال حاضر بسیاری از کشورهای جهان دیگر زیر بار این ریاکاری تاریخی کشورهای غربی نمیروند.
اظهارات این مقام ارشد آمریکایی درباره احتمال استفاده از گزینه نظامی علیه جمهوری اسلامی در روز چهارشنبه نهم آذر، در حالی است که رزمایش هوایی مشترک آمریکا و اسرائیل با هدف شبیهسازی سناریوهای حمله احتمالی علیه جمهوری اسلامی و شبهنظامیان مورد حمایت آن در خاورمیانه، به تازگی برگزار شد. اما این تنها نشانه مرگ برجام نیست. شورای آتلانتیک اندیشکده آمریکایی واقع در واشنگتن که از سال ۱۹۶۱ تاسیس شده و اصولا اهمیت زیادی در حوزه مطالعات مربوط به سیاست خارجی و روابط بینالملل دولتهای آمریکا دارد یک پروژه جدید در خصوص ایران آغاز کرده و در متن اعلامیه آغاز به کار این پروژه از پایان برجام خبر داده است. ظاهرا ماموریت باربارا اسلاوین به عنوان رئیس بخش ایران شورای آتلانتیک به سر آمده وعصر جدیدی در حوزه ایران آغاز شده است.
شورای آتلانتیک در اعلامیه خبر آغاز «پروژه استراتژی ایران» نوشته «ایران با چالشهای بی سابقهای رو به رو شده است و این چالشها شورای آتلانتیک را بر آن داشته که یک رویکرد همه جانبه در ارتباط با مطالعات مربوط به ایران در پیش بگیرد.» در ادامه این اعلامیه که روز دوم دسامبر (جمعه ۱۱ آذر) منتشر شده آمده «برنامه شورای آتلانتیک در حوزه خاورمیانه ایجاد یک پروژه تحت عنوان پروژه استراتژی ایران است که قرار است نگاه جامعی به مسائل سیاسی، حقوق بشری، امنیتی، اقتصادی، هستهای، اجتماعی و منابع طبیعی ایران داشته باشد.»
«جاناتان پنی کراف» رئیس پروژه به شورای آتلانتیک گفته این برنامه در واقع متشکل از کارشناسان از طیفهای سیاسی مختلف با تخصصهای مختلف خواهد بود که درباره آینده ایران گفتگو میکنند و گزینههای استراتژیک مختلف را به سیاستمداران ارائه میدهند.
مهمترین بخش این اطلاعیه، اما بخشی است که تحولات اخیر ایران اشاره کرده است. شورای آتلانتیک تحولات ایران را که این شورا را به ایجاد پروژه ایران واداشته به چند دسته تقسیم کرده است؛ جنبشهای اجتماعی زنان با تقاضای آزادی و خودمختاری فردی، احتمال تغییرات بسیار کلان ایران در کوتاهمدت، نقش جدید ایران در منطقه به ویژه حمایتهای نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین و «احتمال پایان برجام» به عنوان منشوری که سیاست ایالات متحده و اروپا در قبال ایران در بیش از یک دهه گذشته بر آن استوار بوده است. ویل وچسلر مقام ارشد برنامه خاورمیانه شورای آتلانتیک درباره این تحولات گفته هرگز به اندازه الان نیاز به سیاستهای فکر شده و اصیل و تحلیلهای فراحزبی درباره ایران احساس نمیشده است.
فهرست اسامی کمیته مشاوران پروژه استراتژی ایران در شورای آتلانتیک نشان از اهمیت این پروژه در حوزه سیاستگذاریهای آمریکا در قبال ایران دارد. ارنست مونیز وزیر سابق انرژی آمریکا، راب مک کر سفیر پیشین بریتانیا در ایران، فرانک مککنزی فرمانده سابق پایگاه مرکزی آمریکا، استوارت لوی معاون سابق وزیر خزانهداری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی، پائول فولی سفیر سابق استرالیا در تهران، فرانسیس تاونسند مشاور سابق امنیت داخلی رئیس جمهوری آمریکا و بت سنر معاون سابق رئیس سیا در کنار محمود سریعالقلم استاد علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی و صنم وکیل معاون برنامه خاورمیانه و شمال آفریقا در چتمهاوس در زمره افرادی هستند که قرار است در پروژه استرانژی ایران، سیاستهای آمریکا در قبال ایران را طراحی کنند.
رابرت مالی پیش از اینکه سمت نمایندگی آمریکا در امور ایران را برعهده بگیرد، رئیس و مدیر عامل گروه بینالمللی بحران در واشینگتن، دی. سی. بود و واعظ درکنار او در گروه بین المللی بحران کار میکرد. از این رو توضیحات واعظ حائز اهمیت است.
او هشدار داده و گفته اگر هیچ کدام از این فشارها و تحریمها کار نکنند، جو بایدن «به عنوان آخرین راه حل» با گزینه نظامی موافقت خواهد کرد تا جلوی دستیابی رژیم ایران به بمب اتم را بگیرد. با این حال مالی تاکید کرد که به نظر او «آمریکا هنوز در آن نقطه نیست»
اتفاقاتی در شرف وقوع است که شاید خبر آن هنوز به دست ما نرسیده باشد، اما سیگنالهای آن غیر قابل انکار است. رویداد۲۴ دو سیگنال مهم در رابطه با برجام را استخراج کرده که نشان میدهد ظاهرا گزینه احیای برجام از دستور کار غرب به طور کامل خارج شده است.
بیبیسی و ایران اینترنشنال پس از این همه رسوایی در ادعای احمقانه براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی و پس از اینکه آن همه گلوی خود را پاره کردند و فراخوان دادند و نتوانستند هیچ غلطی بکنند حال از فرط درماندگی مثل سگهار مشغول گاز گرفتن یکدیگر شدهاند!
ما مدعیان حقوق بشر را مانند رژیم کودک کش صهیونیستی به رسمیت نمی شناسیم
نتیجه توافق هسته ای بی مورد و بی ارزش اتحادیه اروپا به دنبال اعمال تحریمهای جدید علیه ایران است..
نتیجه برجام بی مورد و بی ارزش اتحادیه اروپا به دنبال اعمال تحریمهای جدید علیه ایران است.
نتیجه مذاکرات وین بی مورد و بی ارزش اتحادیه اروپا به دنبال اعمال تحریمهای جدید علیه ایران است.
بک سایت خبری اعلام کرد که داعش مورد حمایت آمریکا و متحدانش مسئولیت حمله تروریستی به شاهچراغ رو بر عهده گرفت.
اروپاییها جنایتکار در رفتارشان نشان دادند به هیچ تعهدی پایبند نیستند.
داعش منتسب به آمریکا و عربستان سعودی است و با مدیریت، هدایت و پشتیبانی این دو کشور دست به اقدامات تروریستی میزند.
انتظار حل مشکلات با آمریکا یا اروپا اشتباه است.
اگر انتظار داریم آمریکا یا اروپا مشکلات ما را حل کنند اشتباه می کنیم.
مذاکره ایران با آمریکا و اروپا هم از همان ابتدا غلط و اشتباه بود.
نیروی دریایی سپاه با تجربیات ارزشمندی که از دوران دفاع مقدس و تامین امنیت خلیج فارس به دست آورده در این سالها در حال توسعه توان، قدرت و ارتقای آمادگی است.
اینترنشنال دیگر نمی تواند تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیر انسانی آمریکا، کشورهای اروپایی، کشورهای عربی و صهیونیست ها سرپوش بگذارد.
مذاکره ایران با آمریکا و کشورهای اروپایی و... متاسفانه 100 درصد فقط دولت حسن روحانی مقصر بوده است.
ایران هم نباید با آژانس همکاری کند متاسفانه دولت حسن روحانی متاسفانه در این مدت 8 سال به همراه ظریف، عراقچی و مسئولان همه جانبه با آژانس و... همکاری کرده است ولی اما آژانس متاسفانه تاکنون ایران را در توافق هسته ای، برجام و... متهم می کند شرم آور و تاسف بار است.
۱_ جاسوس موساد وسیا
۲_خرابکار وابزار پاپوش درست کردن
۳_جعل اخبار ونشر اکاذیب
۴_آگاهی از نقاط قوت
۵_شناسایی دانشمندان هسته ای
۶_سنگ اندازی در ساخت زیر ساخت های هسته ای
۷_تحریم کردن با توجه به ضعف ها ونیازهای هسته ای
۸_شناسایی کارکنان معمولی هسته ای وبر قراری ارتباط با آنان برای خرابکاری درسیستم ها از درون
آمریکا و کشورهای اروپایی هیچگاه مورد اعتماد نبودهاند و خروج آمریکا از برجام نمونه بارز بدعهدی این کشور به پیمانهای بین المللی است.
آمریکاییها جرأت حمله به ایران را ندارند و اگر غلطی کنند ضربه سختی را خواهند دید.
دیگر هیچ کس در شورای حقوق بشر سازمان ملل نمی تواند بر تجاوزات، جتایات وحشیانه، وحشی گری وغیرانسانی آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل را سرپوش بگذارد.
کشورهایی که خود ناقض حقوق دیگر ملتها هستند، نمیتوانند در مقام مدعی و یا قاضی وضعیت حقوق بشر در یک کشور بنشینند و باید پاسخگوی جنایات خود باشند.
کشورهایی که خود ناقض حقوق دیگر ملتها هستند، نمیتوانند در مقام مدعی و یا قاضی وضعیت حقوق بشر در یک کشور بنشینند، بلکه میبایست پاسخگوی جنایات خود در نقض فاحش حقوق بشر باشند.
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با تکرار این ادعا که "باب دیپلماسی با ایران باز است"، مدعی شد که سیاست واقعی واشتگتن چیزی بین «دیپلماسی» و «پلن بی»(طرح جایگزین) است.
از سال 1945 تاکنون برای همه مردم دنیا ثابت شده که آمریکا جنایتکار جنگی است و هم نقض حقوق بشراست و هم بزرگترین متجاوز به حقوق بشر در سراسر جهان بوده است.
از سال 1945 تاکنون برای همه مردم دنیا ثابت شده که انگلیس جنایتکار جنگی است و هم نقض حقوق بشراست و هم بزرگترین متجاوز به حقوق بشر در سراسر جهان بوده است.
آمریکا ۵۵ هزار میلیارد دلار هزینه رسانه علیه ایران کردهاند. این در حالی است که این رقم با واقعیت اقتصادی دنیا تطبیق ندارد.
مذاکره با غرب مسخره است.
همکاری با آژانس اتمی ناتو باید متوقف شود.
مبارزه با اروپا و حامیانش را بهترین گزینه میدانیم
آژانس ثابت کرد که سگ دست نشانده رژیم صهیونیستی بوده است و هم برای رژیم صهیونیستی جاسوسی کرده است.
در سراسر جهان هیچ کشوری تاکنون با آژانس در مورد سلاح هسته ای همکاری نکرده است.
همکاری ایران با آژانس حمایت از این جنایتکاران است.
هنوز خبر ندارن ناخدای با کدخدا رفته ، ناخدای با خدا اومده.
کاش کلا ایران از آژانس خارج می شد تا تو دهانتون زده باسه برای همیشه
مذاکره بی نتیجه است.
توافق هسته ای بی نتیجه است.
برجام بی نتیجه است.
مذاکرات وین بی نتیجه است.
مذاکرات دوحه بی نتیجه است.
همکاری ایران با آژانس بی نتیجه است.
پس همکاری با آژانس از سال 1392 تاکنون دولتمردان و مسئولان کشورمان مقصر اصلی هستند.
ادعای گروه هفت: ایران برای بازگشت به توافق هستهای تصمیم نگرفته است/ و این در حالی است که دونالد ترامپ بی ادب رئیس جمهور سابق آمریکا جنایتکار در سال 1397 و در سایه سکوت بی شرمانه کشورهای اروپایی خیانتکار و هم سازمان های بین المللی خیانتکار از توافق هسته ای خارج شده است و هم منشور سازمان ملل را نقض کرده است ولی متاسفانه سران بی ادب کشورهای غربی خیانتکار درک نمی کنند، نمی دانند و نمی دانند و توجهی نمی کنند.
اروپایی که به دشمن ما اسلحه میداد حق ندارد درباره تسلیحات ما حرف بزند
اروپا در جنگ تحمیلی 8 ساله شریک جرم جنایات رژیم صدام دیکتاتور بوده است.
اروپا به همراه آمریکا و با کمک مالی کشورهای عربی در جنگ تحمیلی 8 سال انواع سلاح های ممنوعه، بمب های ممنوعه، تسلیحات و سلاح شیمیایی صدام را تامین کرده است.
تحریمهای اتحادیه اروپا و انگلیس علیه افراد و نهادهای ایرانی، همان نتیجه مذاکره بی مورد و بی ارزش در این مدت 9 سال بوده است.
شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی مورد اعتماد ما نیست و تاکنون هم نبوده است.
و این در حالی است که شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی خیانتکار از سلاح هسته ای آمریکا، کشورهای اروپایی و اسرائیل تاکنون دفاع، حمایت و استقبال کرده است چرا؟
شرم آور و تاسف بار است که شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون در مورد برنامه سلاح هسته ای آمریکا، کشورهای اروپایی و به ویژه اسرائیل سکوت اختیار کرده است.
پس همکاری با آژانس از سال 1392 تاکنون دولتمردان و مسئولان کشورمان مقصر اصلی هستند.
سوال بنده این است که چرا آژانس بینالمللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون درباره برنامه هستهای انگلیس هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کند و سکوت اختیار کرده است.
سوال بنده این است که چرا آژانس بینالمللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون درباره برنامه هستهای فرانسه هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کند و سکوت اختیار کرده است.
سوال بنده این است که چرا آژانس بینالمللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون درباره برنامه هستهای آلمان هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کند و سکوت اختیار کرده است.
سوال بنده این است که چرا آژانس بینالمللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون درباره برنامه هستهای سایر کشور اتحادیه اروپا هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کند و سکوت اختیار کرده است.
سوال بنده این است که چرا آژانس بینالمللی انرژی اتمی خیانتکار تاکنون درباره برنامه هستهای رژیم صهیونیستی هیچ کاری، اقدامی و اعتراضی نمی کند و سکوت اختیار کرده است.
توافق هسته ای در سراسر کشور یک فساد و یک فاجعه بزرگی ایجاد کرده است و همچنان نیزادامه دارد.
برجام در سراسر کشور یک فساد و یک فاجعه بزرگی ایجاد کرده است و همچنان نیزادامه دارد.
مذاکرات وین در سراسر کشور یک فساد و یک فاجعه بزرگی ایجاد کرده است و همچنان نیزادامه دارد.
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی بجای ابراز نگرانی از ساخت موشک هایپرسونیک توسط ایران، نسبت به کلاهک های هسته ای دیگر کشورها موضع گیری کند.
تولید تجهیزات نظامی مربوط به حوزه دفاعی است لذا گروسی نمی تواند تقویت بنیه دفاعی ایران را زیرسوال ببرد و موجب نگرانی بداند.
امروزه کشورهای متعددی در دنیا هستند که کلاهک های هستهای دارند اما هیچگاه مشاهده نشده که مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی نسبت به آنها موضع گیری کند که بیانگر رویکرد متناقض گروسی است.
همچنین رژیم غاصب صهیونیستی نیز هیچگاه تعهدات آژانس را نپذیرفته و دارای کلاهک های هسته ای است که این اقدام انها سبب ایجاد ناامنی در منطقه شده است؛ چرا گروسی نسبت به این موضوع ابراز نگرانی نمی کند؟.
متاسفانه غربی ها از هر موضوعی استفاده سوء می کنند تا روند گفتگوها را به بن بست بکشانند و در این راستا مدیر کل آژانس نیز یکی از این بازیگران است.
هر چند باید یادآور شد کشورمان در مسیر توسعه و تقویت حوزه دفاعی خودش هیچگاه کوتاه نیامده زیرا خط قرمز است و بر پایه داشن بومی در این راستا حرکت کرده است.
تروییکای اروپا بجای موضع گیری علیه ایران، تعهداتش را اجرایی کند.
موضوع مذاکرات رفع تحریم ها از دستور کار ایران خارج نشده و تمام تحولات دیپلماتیک که هماهنگ کننده عالی اتحادیه اروپا آقای بورل دارد و نقشی که ایشان به عنوان واسطه در نقل و انتقال پیام بین ایران و آمریکا ایفا می کند نشان می دهد که طرف مقابل نیز به ادامه مذاکرات برای رفع تحریم ها پایبند است و آمریکایی ها نیز علی رغم برخی از مواضع، چیزی از اینکه از احیای برجام منصرف شده اند بیان نکرده اند. البته شاهد تناقض آمریکایی ها در رفتار و گفتار هستیم. از یک سو پیام هایی را برای احیای توافق می دهند و از سوی دیگر بعضا مواضعی را اتخاذ و بیان می کنند که این مواضع تکمیل کننده روند مذاکرات نیست.
برجام از سال 1394 تاکنون جز هزینه دستاورد دیگری برای ایران نداشته است.
مذاکرات وین از سال 1399 تاکنون جز هزینه دستاورد دیگری برای ایران نداشته است.