روح الله خادمی در گفتوگو با خبرنگار ما، با بیان اینکه در کتابخانه آستان احمدی بیش از ۱۰۰ هزار نسخه کتاب در موضوعات مختلف، ۳ هزار جلد کتاب خطی و بیش از ۵ هزار کتاب در حوزه کودک و نوجوان وجود دارد، گفت: کتابخانه حرم مطهر سالانه به ۴۰ هزار نفر از اعضا و مجاوران حرم مطهر احمدبن موسی (ع) خدمات ارائه میکند.
او با اشاره به تجهیز کتابخانه آستان احمدی به دستگاه پیشرفته "تله لیفت"، این کتابخانه را بزرگترین کتابخانه جنوب کشور دانست و گفت: ایجاد کتابخانه مرکزی، کتابخانه تخصصی انقلاب اسلامی، مرکز دیجیتال و کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان را از دیگر اقدامات این مرکز برشمرد. کانونهای پرورش فکری و مهدک کودکها میتوانند از ظرفیت بخش کتابخانه کودک و نوجوان بهرهمند شوند.
خادمی گفت: توسعه مراکز و فعالیتها برای مخاطبان، محققان، بانوان و کودکان از دیگر برنامههایی است که مجموعه کتابخانه آستان مقدس احمدی و محمدی دنبال میکند که در این راستا بزودی کتابخانه تخصصی قرآن نیز راهاندازی خواهد شد.
مدیر کتابخانه آستان احمدی و محمدی (ع) با اشاره اینکه هزینه خرید کتاب بالاست و مجموعه کتابخانه حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) عام المنفعه است لذا از مسئولان فرهنگی درخواست داریم تا در تهیه منابع مالی خرید کتاب اهتمام و همکاری ویژهای داشته باشند و بستر لازم برای حمایت خیران از حوزه کتاب و کتابخانه فراهم کنند.
او در ادامه از حمایتهای تولیت حرم مطهر نسبت به مجموعه کتابخانه و گسترش فرهنگ مطالعه سخن گفت و افزود: در حال حاضر در راستای گسترش و تعمیق تعاملات با سازمانهایی از جمله پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، اداره کل آموزش و پرورش، بنیاد نخبگان، آستان قدس رضوی، نیروی انتظامی، صداوسیما و .. تفاهمنامههای متعددی به امضاء رسیده است.
خادمی با اشاره به معرفی قدیمیترین نسخه خطی کتابخانه (هفت برگ از قرآن کریم به خط کوفی) آستان شاهچراغ طی روزهای گذشته که جزو نفیسترین کتابهای کشوری است، گفت: کتابهای خطی متعددی از جمله دست نوشته ملاصدرا و نسخههای خطی طلاکوب در کتابخانه حرم مطهر نگهداری میشود.
او با بیان اینکه افرادی که در بخش کتابخانه حرم مطهر مشغول به فعالیتند همگی دارای رشته تخصصی کتاب هستند، گفت: کتابخانه آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۷:۳۰ دقیقه پذیرایی شهروندان است که برای عضویت در این کتابخانه یک قطعه عکس و کارت ملی نیاز است.