دکتر حسن ملکیزاده روز یکشنبه ۶ آذر در نشست "یکشنبههای پاسخگویی" در خصوص تاثیر چشمگیر شیوع بیماری کرونا بر درآمدهای بیمارستانها اظهار کرد: درآمد ماهانه بیمارستانهای استان بوشهر که تا پیش از بیماری کرونا ماهانه حدود ۹ میلیارد تومان بود، به ۲۰۰ میلیون تومان کاهش یافت.
وی با بیان اینکه سال قبل بدهی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ۶۰۰ میلیارد تومان بدهی داشت، تصریح کرد: با پیگیریهای انجام شده اکنون میزان بدهی این دانشگاه به ۴۹۷ میلیارد تومان رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه درآمدها بیمارستانهای ۶۶ درصد هزینهها را پوشش میدهد، اضافه کرد: در شرایط موجود با پیگیریهای صورت گرفته ۳۹۰ میلیارد تومان جذب اعتبار انجام گرفته است که ۱۷۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بههمت معاونین این دانشگاه بوده است.
ملکی زاده با اشاره به تعرفههای بسیار پایین بیمارستانهای دولتی بیان کرد: این بیمارستانها باید هزینههای خود را با تعرفه دولتی تامین کنند این درحالی است که همین تعرفهها نیز با تاخیر به دست دانشگاه میرسد به طوری که اکنون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از سازمانهای بیمه گر ۱۰۶ میلیارد تومان طلب دارد.
وی بابیان اینکه سازمان تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ۸۱ میلیارد تومان بدهی دارد، افزود: تنها هزینه سلف سرویس دانشجویی این دانشگاه سالانه بیش از ۴۰ میلیارد تومان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه هزینه این مرکز درمانی ماهانه ۱۵.۵ میلیارد تومان است، عنوان کرد: ۹ میلیارد تومان از این هزینه از محل درآمد تامین میشود و ۵۸ درصد هزینهها را پوشش میدهد.
ملکیزاده با اشاره به افزایش تختهای بیمارستانی گفت: تعداد تختهای مصوب بیمارستانی استان بوشهر ۱۲۲۰ تخت است که ۱۰۶۸ تخت آن فعال و ۱۷۴ تخت مراقبتهای ویژه است، به دنبال افزایش تختهای بیمارستانی استان بوشهر هستیم.
وی با اشاره به افزایش پزشکان متخصص تاکید کرد: اکنون ۸ پزشک فوق تخصص، ۱۲ پزشک متخصص و ۵۹ پزشک عمومی به مجموعه پزشکان استان بوشهر اضافه شده است و در مجموع ۲۶۰ پزشک متخصص در استان فعالیت میکنند.