مدیر کشوری برنامه کنترل سل و جذام وزارت بهداشت گفت: در سال های اوج بیماری کرونا، شناسایی بیماری سل به میزان ۲۸ درصد افت پیدا کرده است.

مهشید ناصحی گفت: در سال گذشته ۶۲۵۲ مورد ابتلا به بیماری سل در کشور شناسایی شده اند. بیماری سل بر خلاف تصورات قابل درمان است.

به گفته وی بر اساس مدل سازی آماری، برآورد می شود که به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۳ مورد ابتلا به بیماری سل وجود داشته باشد. بررسی ها نشان می دهند که سالیانه  ۱۱ هزار مورد ابتلا به بیماری سل در کشور بروز پیدا کند.

ناصحی ادامه داد: قبل از شیوع کرونا در کشور در پیدا کردن و شناسایی موارد ابتلا به بیماری سل موفق تر بودیم؛ اما با همه گیری این بیماری توجه به این نوع بیماری ها کاهش پیدا کرده است. علائم بیماری کرونا شبیه به عارضه سل است و در دو سال گذشته اگر فردی با علائم سرفه به مراکز بهداشتی مراجعه می کرد، تمام حواس و توجهات به سمت بیماری کرونا می رفت.

او افزود: در سال های اوج بیماری کرونا شناسایی بیماری سل ۲۸ درصد افت پیدا کرده و حدود سه سال گذشته شناسایی بیماری سل ۱۵ درصد کم تر از سال های ۹۹ و ۹۸ است.

مدیر کشوری برنامه کنترل سل و جذام وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر واکسن موثر همان ب ث ژ است که در بدو تولد به نوزادان و یا با مراجعه برای اولین بار به مراکز بهداشتی و درمانی تزریق می شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۱۸ آذر ۱۴۰۱
سل بیشتر علائم ریوی داره سرفه و خونریزی ریه و گاهی تب وتعریق و بی اشتهایی، مثل کروناآبریزش و بدن درد نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۴ ۱۸ آذر ۱۴۰۱
تو این مدت هرکس سرفه کردن گفتن کرونا است خخخخ
آخرین اخبار