علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طی آبان ماه امسال ۲ میلیون ۸۶۸ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای تولیدی این استان انجام شده که نسبت به مدت مشابه این ماه در سال گذشته که ۲ میلیون و ۲۲۵ هزار قطعه بوده رشد داشته است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر در استان ۴۰۸ واحد مرغ گوشتی فعال وجود دارد که ظرفیت آنها ۹ میلیون ۴۲۷ هزار قطعه است.
رمضانپور یادآور شد: از این میزان جوجه ریزی ۵ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید میشود.
به گفته وی، حدود ۷۰ درصد مرغ تولید شده در واحدهای تولیدی در داخل استان و مابقی به خارج از استان ارسال میشود.