دستگاه آندوسونوگرافی مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد همزمان با هفته بسیج با صرف اعتباری بیش از ۱۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری، از راه اندازی دستگاه آندوسونوگرافی مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد همزمان با هفته بسیج خبر داد.

دکتر ارسلان خالدی فر افزود: خوشبختانه امروز برای اولین بار شاهد بهره برداری از این دستگاه در استان هستیم.


بیشتر بخوانید


وی با اشاره کاهش چشمگیر هزینه بیماران برای دریافت این خدمت گفت: دستگاه آندوسونوگرافی با قدرتی بسیار بالاتر از دستگاه‌های ام ار آی و سی تی اسکن قابلیت سونوگرافی از اعضای داخلی مانند مری، معده، دئودنوم، روده بزرگ ورکتوم و... را دارد.

خالدی فر بی نیاز شدن بیمار‌ها از مراجعه به استان‌های همجوار برای دریافت خدمات این دستگاه را از مزایای راه‌اندازی دستگاه برشمرد و گفت: تا کنون بیش از ۵۰ بیمار از خدمات دستگاه بهره‌مند شده اند.

وی یادآور شد: دستگاه آندوسونوگرافی در ارزیابی سرطان کولون، مری، ریه، پانکراس، معده و رکتوم لنفوما، مری بارت، تومور‌های نورواندوکرین، التهاب پانکراس و کیست‌های پانکراس، سنگ‌های مجاری صفرا، سارکوئیدوزیس (ناهنجاری‌های گوشت مانند) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اضافه کرد: همچنین این دستگاه ممکن است، ارزیابی کند که در سرطان‌های مری، معده، روده، لوزالمعده و ریه، یک تومور تا چه اندازه در دیواره شکم نفوذ کرده است.

دکتر خالدی فر، تشخیص وسعت سرطان و میزان پیشرفت آن، ارائه اطلاعات دقیق در مورد نوع سلول‌های سرطانی ریه، ارزیابی یافته‌های غیر طبیعی حاصل از تست‌های تصویربرداری مانند کیست لوزالمعده، را از دیگر مزایای استفاده از این دستگاه بر شمرد و افزود: این دستگاه روش جدیدی است که دارای دقت بالا نسبت به ام آر آی و سی تی اسکن است که علاوه برتشخیص، وسیله درمانی نیز می‌باشد و از سردرگمی وتحمیل هزینه به مراجعه بیماران به شهر‌های اطراف جلوگیری می‌گردد.

وی در پایان یادآور شد، باتوجه به استقرار این دستگاه در مرکز آموزشی درمانی هاجر (س)، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد قادر به پاسخگویی به نیاز تمامی بیماران استان و همچنین استان‌های همجوار بوده و در راستای توسعه توریسم درمانی و جذب بیماران نیز امکان پذیر می‌باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.