یوسف یوسفی رئیس گروه گندم وزارت جهاد کشاورزی در جلسه ستاد زراعت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح کشت قراردادی در بخش کشاورزی گفت: کشت قراردادی در دو میلیون هکتار از اراضی گندم آبی کشور در سال زراعی جاری اجرا میشود.
وی اظهار داشت: تامین کود و بیمه محصولات کشاورزی از موارد مهم اجرای کشت قراردادی گندم است که در این خصوص یارانههایی برای کشاورزان در نظر گرفته شده است.
یوسفی ادامه داد: تمام استانهایی که درخصوص اصلاح الگوی کشت به عنوان استانهای پیشرو در نظر گرفته شدهاند، برنامه برای آنها ارسال شده تا بتوانیم با کمک بقیه نهادها الگوی کشت را اجرایی کنیم.
بیشتر بخوانید
رئیس گروه گندم وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سالانه حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان یارانه به تولید بذر اختصاص مییابد، اضافه کرد: باید در توزیع و تنظیم این بذرها دقت لازم به کار گرفته شود چرا که دقت در تنظیم حوالهها و فهرستها از نظر مالی مهم است.
صادق طاهریطریق مدیر گروه ذرت و نماینده دفتر محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی در این نشست با بیان اینکه نیاز کشور به ذرت علوفهای ۱۵ میلیون تن است، اظهار داشت: در این رابطه خودکفا هستیم و مشکلی در خصوص تولید کمی وجود ندارد.
وی افزود: باید نسبت به تولید بهینه و کیفی ذرت علوفهای توجه ویژهای شود.
طاهریطریق با بیان اینکه تامین علوفه برای دام به دلیل خشکسالیهای اخیر به یکی از دغدغههای اصلی دولت و دامداران تبدیل شده است، اضافه کرد: کاشت دانههای علوفهای میتواند کمبود علوفه دام در کشور را جبران کند.
مدیر گروه ذرت و نماینده دفتر محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی افزود: ذرت نقش بسزایی در تامین خوراک دام و طیور کشور دارد و به همین جهت مسئولان و متولیان بخش کشاورزی همواره در پی یافتن راهکارهایی برای افزایش عملکرد، تولید و بهبود کیفیت این محصول بودهاند.
وی از افزایش تولید ذرت علوفهای در چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: تولید استان در سال ۱۴۰۰ سه هزار و ۷۰۰ هکتار بوده که این میزان در امسال به پنج هزار و ۸۰۰ هکتار افزایش یافته است.