جمعی از ایده پردازان خراسان جنوبی آخرین یافته‌های علمی شان را برای توسعه و فرآوری محصولات زرشک و عناب ارائه می‌کنند.

رویداد توسعه محصول و بازار خوشه خوشکبار با محوریت عناب و زرشک در خراسان جنوبی به مدت سه روز در حال برگزاری است.

در این رویداد سه روزه، ۶۵ دانش آموز، دانشجو و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها با تشکیل ۱۸ گروه برای توسعه فرآورده‌های زرشک و عناب ایده پردازی می‌کنند.

یکی از ایده پردازان در خصوص محصول تولیدی خود گفت: پودر زرشکی تولید کرده ام که با حل شدن در آب سرد نوشیدنی گاز تهیه می‌شود.

یکی دیگر از شرکت کنندگان اظهار کرد: با چوب درخت عناب نیز می‌توان آثار هنری زیبایی خلق کرد.

او افزود: می‌توان از ضایعات گیاه زعفران به عنوان منبعی برای تولید پودر رنگی نانو که کاربرد‌های وسیعی دارد، استفاده کرد.

استارت این کار از پژوهش سرای جابربن حیان آغاز شد که ایده‌ها در آنجا پخته و به مرحله تولید رسید.

این ایده‌ها مورد توجه داوران هم قرار گرفته بود.

یکی از داوران گفت: انتظار نداشتم جوانان تا این حد نوآوری داشته باشند.

این رویداد‌ها می‌تواند زمینه رشد فناوری را حتی از سنین پایین برای فرزندان سرزمینمان فراهم کند.

در پایان این رویداد علاوه بر حمایت‌های لازم از تیم‌های برتر تجلیل می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار