سیروس ابراهیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان بیان کرد: تولید باید در مسیر علمی قرار بگیرد و حرکت در این مسیر مانند هدایت تکوینی است و توجه به شرکتهای دانش بنیان و تولید دانش بنیان ضرورت جامعه امروز است.
او با بیان اینکه نباید ارزیابیهای ناکارآمد باعث ضعف و نقص شود، اظهار داشت: امید است شرکتهای دانش بنیان با حرکت اساسی و علمی و سازوکار خوب به ادامه مسیر توجه داشته باشند و از انحراف از میدانها پرهیز شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان با تاکید بر لزوم تولیدات علمی و دانش بنیان ادامه داد: کشاورزی باید صنعتی و صادرات محور و علمی باشد، اما متاسفانه وارث کشاورزی سنتی هستیم که هیچ بازدهی مناسبی ندارد و باید به سمت واحدهای مدرن و علمی حرکت کنیم.
ابراهیمی ادامه داد: امسال ۱۳ جلسه ستاد دانش بنیان در استان برگزار شده است و تسهیلات قابل توجهی به شرکتهای دانش بنیان پرداخت شده و حمایتهای لازم در حوزه تبصره ۱۸ انجام شده است.
او با بیان اینکه امسال ۱۲۰ میلیون تومان تبصره ۱۸برای شرکتهای دانش بنیان اختصاص یافته که از این میزان تاکنون ۵۰ میلیارد تومان پرداخت شده است، افزود: همچنین ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ با چهار درصد سود نیز جهت حمایت از شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان افزود: به هر میزانی که شرکتهای دانش بنیان استان نیاز داشته باشند بر اساس پیگیری و هماهنگیهای انجام شده صندوق نوآوری و شکوفایی کشور کمک خواهد کرد.
ابراهیمی با اشاره برنامههای ۲۸ گانه شرکتهای دانش بنیان بیان کرد: این برنامه به دستگاهها ابلاغ شده است و رشد ۲برابری مراکز کارآفرین باید در استان در دستور کار قرار گیرد و رشد ۱۵ درصدی اشتغال در این واحدها پیگیری خواهد شد.
تبصره۱۸ مربوط به تسهیلات اشتغالزایی در کشور است آیین نامه اجرایی بند (هـ) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور درخصوص اجازه شرکتها و سازمانهای توسعهای تابعه برخی وزارتخانهها برای کمک به سرمایه گذاری در برنامههای تحقق رشد و تولید، صادرات کالا و خدمات، حمایت از ساخت داخل و طرحهای توسعهای توسط بخشهای خصوصی و تعاونی، جهت بهبود کسب و کار ابلاغ شده است.