علیرضا دلیری، دستیار ارشد معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری افزود: اگر نیاز های کشور را از طریق شرکت های دانش بنیان بر طرف کنیم اکوسیستم دانش بنیان ایران تقویت خواهد شد.
به گفته وی، آیین نامه ها در حجم زیاد در کم تر از یک ماه تدوین شده است، معتقدم که نهادهای بانکی و مالی باید به کمک شرکت های دانش بنیان بیایند.زیرساخت هرکاری منابع مالی است، بایدبرای پیشبرد بهتر کارها منابع مالی اختصاص پیدا کند.
محمد حسین بهشتی معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری گفت: در حال حاضر برخی از شرکت ها سراغ صندوق نوآوری و برخی دیگر طرح ها را به معاونت علمی ارائه داده اند تا تسهیلات لازم را دریافت کنند. امروزه شرکت های نوپای زیادی داریم که نتوانسته اند محصول خود را تولید کنند.
اسدی فر رئیس شرکت های دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری گفت: در حال حاضر۷ هزار و ۷۴۲ شرکت دانش بنیان در کشور داریم.
به گفته وی با انجام اصلاحات ، فرایند ها برای کاهش بروکراسی و انجام امور مربوط به شرکت های دانش بنیان باید به حدود یک ماه برسد ، در این زمینه باید سامانه ای طراحی شود اما در حال حاضر این مدت به ۵۰ روز رسیده است.
او افزود: در یک دوره ای به صندوق نوآوری دو هزار میلیارد تومان بودجه دادند تا کشور در حدود سه هزار شرکت دانش بنیان داشته باشد، امروزه تعداد شرکت های دانش بنیان به هفت هزار افزایش پیدا کرده اما بودجه همان دو هزار میلیارد تومان است.
او گفت: ۴۰ شرکت ارزیابی در کشور داریم که از نظر تعداد ، این شرکت ها سه برابر سال گذشته شده است.