شهردار هشترود با بیان اینکه این شهر حدود سه و نیم هکتار بافت فرسوده دارد گفت: مجوز احداث در مناطق فرسوده این شهر بر اساس قوانین مربوط به بازآفرینی شهری رایگان صادر می‌شود تا ساختمان‌های ناپایدار این مناطق در برابر حوادث غیرطبیعی ایمن شود.

آقای پورصادق بر تسریع در نوسازی خانه‌های ناپایدار تاکید کرد و  گفت: شهرداری‌ها در محدوده‌های مصوب بافت‌های فرسوده موظف هستند حداقل ۵۰ درصد در عوارض پروانه و تراکم ساخت تخفیف بدهند و این میزان در هشترود تا ۱۰۰ درصد تخفیف افزایش یافته است.

وی محله‌هایی، چون «مار چشمه»، «سید دره‌سی»، «سیدلر کوچه‌سی» و «کَند اوستی» را جزو بافت فرسوده این شهر اعلام، و بیان کرد: نوسازی خانه‌ها در این محله‌ها و زیرشاخه‌هایشان در اولویت قرار دارد و اهالی نیز از طریق اعمال تخفیف و مذاکره به نوسازی تشویق می‌شوند.

وی با بیان اینکه معرفی اهالی برای دریافت تسهیلات بانکی این طرح از طریق الصاق مهر بافت فرسوده روی پروانه ساخت آنان آغاز شده است، اظهار داشت: استقبال اهالی نیز به تدریج رو به افزایش است و کارکنان شهرداری نیز آنان را به استفاده از مزیت‌های طرح بازآفرینی شهری تشویق می‌کنند.

 وی گفت:حضور در جمع اهالی و تشریح مشوق‌ها، استفاده از نقشه تیپ برای کاهش هزینه‌ها و مشارکت در آواربرداری در حد توان نیز جزو اقدامات محلی برای تشویق اهالی به نوسازی خانه‌های ناپایدار این مناطق است.

آقای پور صادق از ایجاد بازارچه هفتگی ویژه صنایع دستی بانوان در پارک شهر خبر داد و گفت: این بازارچه علاوه بر اینکه می‌تواند صنایع دستی این شهر را بشناساند منبع درآمدی هم برای خانوار‌های کم بضاعت باشد.

شهردار هشترود خواستار تجمیع گورستان‌های شهر هشترود شد و گفت: متاسفانه شهر هشترود با جمعیت ۲۵ هزار نفر دارای ۵ گورستان است و هیچ کدام هم متولی ندارد و این گورستان‌ها بدون حصار کشی است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.