فلاح رئیس اداره بهزیستی میبد گفت: پرداخت کمک هزینه وسایل کمک توانپزشکی، درمان، معیشت، تهیه لوازم ضروری منزل، تحصیل و ازدواج از خدمات ارائه شده به افراد نابینای زیرپوشش است.
او افزود: درحال حاضر ۴۱۸ نابینا و کم بینا در شهرستان میبد داریم گفت: ۹۸ نفر از این جامعه تحصیلکرده هستند که تحصیلاتشان از دیپلم تا دکتری است.
فلاح با بیان اینکه از میان ۴۱۸ نفر ۱۴۹ نفر زن و مابقی مرد هستند افزود: از این تعداد ۱۶۷ نفر مشکل بینایی خفیف، ۱۱۸ نفر متوسط، ۹۲ نفر شدید و ۴۱ نفر هم مشکل بینایی خیلی شدید دارند.
سید محسن فلاح ۸۰درصد مشکل نابینایی را قابل درمان و پیشگیری خواند و گفت: اجرای طرح تنبلی چشم که در کاهش نابینایی نقش بسیار مهمی دارد که یکی از طرحهای مهم بهزیستی است.
او افزود: امسال تعداد شش هزار و ۸۴۷ کودک یعنی تقریبا ۹۴%درصد کودکان شهرستان میبد توسط موسسات حوزه پیشگیری در کل شهرستان معاینه شدند که از این تعداد ۴۵۰ کودک مشکوک شناخته شده و به اپتومتریست و چشم پزشک ارجاع شده اند.
برزگر رئیس هیئت مدیره موسسه غیر انتفاعی نابینایان شهرستان میبد هم با اشاره به فعالیتهای موسسه در چند سال اخیر گفت: تشکیل گروه تئاتر و تقویت آن و کسب رتبه در مسابقات منطقه ای، تشکیل گروه سرود و اجرا در مراسمات مختلف، تجهیز کتابخانه نابینایان با کتابهای صوتی وبرگزاری کلاسهای متعدد شامل زیلو بافی، اشپزی، هنری، کلاسهای مهارتهای زندگی و توانمند سازی برای جامعه هدف، برگزاری کلاس حفظ و قرائت قران جهت نابینایان شهرستان و شرکت در مسابقات منطقهای و کسب مقام اعزام جامعه هدف و خانواده انها هرساله به مشهد مقدس که هزینه آنها از طریق جذب کمکهای خیری تامین میشود از فعالیتهای این موسسه بوده است.