![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۸ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353240_681.png)
روابط عمومی شرکت آبفا اهواز در اطلاعیهای اعلام کرده که به منظور اجرای اتصال خط اصلی فاضلاب خیابان میهن کیانپارس به خط اصلی فاضلاب، مسیر تردد جاده ساحلی غربی محور شمال به جنوب و جنوب به شمال، حدفاصل خیابان ۹ تا بیمارستان مهر اهواز به مدت ۷۲ ساعت از چهارشنبه ۲۵ آبان تا روز جمعه ۲۷ آبان مسدود است.
روابط عمومی آب و فاضلاب اهواز ضمن عرض پوزش از مردم اهواز، خواست که شهروندان مسیر دیگری را برای تردد انتخاب کنند.
جاده ساحلی اهواز از مسیرهای پرتردد شهر اهواز است و در بیشتر ساعات دارای ترافیک است.
اجرای شبکه فاضلاب اهواز که از سال ۱۳۷۲ آغاز شده تاکنون حدود ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته.
همچنین پل سفید (هلالی) اهواز نیز به مدت ۲ هفته بر روی خودروها عبوری بسته شده که شهرداری منطقه ۲ اهواز به منظور «حفظ سلامت شهروندان و همچنین جلوگیری از خطر احتمالی این منطقه»، اقدام به ترمیم و بازسازی درزهای انبساط پل سفید کرده که بر این اساس این پل به مدت ۲ هفته از تاریخ ۱۹ آبان بسته است.
پل سفید به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده و امتداد خیابان طالقانی و میدان شهدا در شرق اهواز را به امانیه، فلکه فرمانداری و بیمارستان رازی در غرب رودخانه کارون وصل میکند.