محمدرضا کرمی نژاد گفت: مصرف شبانه روزی آب آشامیدنی در اهواز با جمعیت حدود و یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر، حدود ۶۴۰ هزار متر مکعب است.
او میگوید: تقریبا ۱۰۰ درصد آب از آبهای سطحی شامل؛ رودخانه دز، کرخه، کارون و آب حیات دریافت و به تصفیه خانههای فعال در اهواز منتقل میشود.
کرمی نژاد گفت: منبع آب حیات از چاههای شهرستان شوشتر است و حدود ۱۰ درصد از آب مورد نیاز برخی مناطق اهواز از آبهای زیرزمینی تامین میشود.
به گفته او از رودخانه دز حدود ۷۰ درصد و از رودخانه کارون حدود ۱۵ درصد آب دریافت میکنیم و آب از رودخانه کرخه دریافت نمیشود.
این مقام مسئول میگوید: از ۱۰ شهریورماه امسال و پس از وارد بهره برداری از طرح غدیر، کیفیت آب به میزان قابل توجهی بهبود یافته و درجه شوری نیز کاهش چشمگیری نشان میدهد، بطوریکه از ۲۸۰۰ تا ۳ هزار به ۶۰۰ تا ۸۰۰ در تصفیه خانه شماره ۲ اهواز رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان میزان شوری آب در تصفیه خانه شماره یک این کلانشهر را ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ اعلام کرد.
به گفته کرمی نژاد؛ تصفیه خانه شماره ۲ حدود ۶۸ درصد مصرف آب آشامیدنی اهواز را تامین میکند.