محمدعلی زلفیگل به معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم و مدیران این معاونت تاکید کرد: در چارچوب قوانین و اعتبارات وزارت، از ظرفیت هیات امنا برای ارتقای شغلی یاوران علمی (کارکنان) استفاده کنند.
وی گفت: یکی از بهترین روشها برای ارتقای کارکنان، تعریف پایههای تشویقی است که طبق آن به کارکنان بر اساس عملکرد موثر و اثربخش در تحقق اهداف وزارت علوم پایه تشویقی داده میشود، همانند آنچه که در آییننامه ارتقای اعضای هیئت علمی برای این گروه در نظر گرفته شده است.
وزیر علوم افزایش مهارتها و توانمندیها علمی و اجرایی کارکنان را یک اصل برای بازدهی و بهره وری هر سازمانی دانست و تأکید کرد: آییننامههای اداری و استخدامی کارکنان داخل وزارت باید به شکلی اصلاح شود که فرصت ادامه تحصیل و اعمال مدرک بالاتر برای کارکنان فراهم شود.
وزیر علوم همچنین داشتن محیطی سالم و صمیمانه شغلی را در ایجاد انگیزه و شور و نشاط برای شاغلین مهم دانست و اظهار کرد: وزارت علوم همانند یک خانواده بزرگ است که افراد در این خانواده در کنار هم برای رشد علمی کشور تلاش میکنند و هر چقدر در این خانواده دوستی و صمیمیت و درک متقابل بیشتر باشد موفقتر خواهند بود.
زلفی گل با تجلیل از اقداماتی که تاکنون برای ارائه خدمات رفاهی به کارکنان توسط معاونت اداری مالی و مدیریت منابع صورت گرفته است برتداوم و افزایش این خدمات تاکید کرد و حل مسئله مسکن را در این حوزه مهم دانسته و بر حمایت خود از راهکارهای قانونی و قابل اجرا در این حوزه تاکید کرد.
وی با اشاره به این که دانشگاهها و مراکز پژوهشی جزئی از خانواده بزرگ وزارت علوم هستند گفت: استفاده از خدمات اقامتی و و رفاهی این مجموعهها میتواند رضایت کارکنان و خانواده آنان را در بر داشته باشد.
علی خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم در این نشست گفت: بازنگری آییننامه استخدامی یاوران علمی با مشارکت و اخذ نظرات یاوران علمی انجام شده و برای تصویب به هیات امنا ارسال شده است.
وی ضمن گزارشی از خدمات رفاهی ارائه شده به کارکنان گفت: با همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران وام ۵۰۰ میلیون ریالی یاوران علمی نهایی شده است که به همه کارکنان پرداخت میشود.
خطیبی با اشاره به تأکیدات مستمر و دغدغه وزیر علوم برای حل مشکلات یاوران علمی و همچنین اقدام شایسته برای ارتقا سطح معیشتی و جایگاه سازمانی آنان گفت: آنچه که تاکنون انجام شده در حد بضاعت ما بوده است، اگرچه وظیفه ما برای جلب رضایت کارکنان بیش از اینها است.
محمد افکانه، مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم نیز در ادامه گفت: در روزهای اخیر توانستیم مشکل تبدیل وضعیت اداری ۱۳ نفر از کارکنان پروژهای را که ۱۵ سال انجام نشده بود حل کنیم و ۴۷ نفر از ایثارگران عزیز هم تبدیل وضع شدند که حدود ۱۰ درصد کارکنان ستاد وزارت هستند.
افکانه با اشاره به اینکه ۴۸۹ نفر از یاوران علمی با داشتن رابطه استخدامی و اداری مستقیم و حدود ۲۰۰ نفر به روشهای دیگر مثل ماموریت و... با ستاد وزارت همکاری میکنند، گفت: از ۴۸۹ یاور علمی دارای رابطه استخدامی ۲۲ نفر دارای مدرک دکترا، ۲۲۲ نفر کارشناسی ارشد و ۱۳۹ نفر کارشناسی هستند گفت: از نظر داشتن مدرک تحصیلی دانشگاهی، ستاد وزارت در بین دستگاههای اجرایی در جایگاه مناسبی قرار دارد.
مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم از مراحل نهایی تدوین سند توسعه منابع انسانی ستاد وزارت خبر داد و گفت: نظام جامع آموزش کارکنان وزارت علوم نیز تدوین شده است.
وی با اشاره به اینکه بخشی از تنظیم مسائل اداری و مالی دانشگاهها در اداره کل منابع انسانی و پشتیبانی صورت میگیرد، گفت: تاکنون ۲۳۰ سند توسعه منابع انسانی دانشگاهها در این اداره کل بررسی قرار گرفته است.
مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم گفت: خدمات این ادارهکل در تمام ایام سال در زمینههای مختلف اداری و رفاهی تداوم دارد و تلاش میکنیم محیط مناسبی برای انجام وظایف کارکنان فراهم کنیم.