حجتالاسلام قمی در دیدار با مدیران فرهنگی فارس که با حضور نماینده ولیفقیه در این استان و امام جمعه شیراز و با موضوع بررسی بازسازی ساختارهای فرهنگی و نقش آنها در ماموریت جهاد تبیین برگزار شد، گفت: بی تعارف تحول ضرورت دارد؛ اگر اقدمات را ویرایش و تفاوتهایی ایجاد کردیم، این به معنای تحول نیست، یکی از عرصهها، فرهنگی است که رهبری هم بر آن تاکید کردهاند که باید انقلاب، بازسازی شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه تحول یک سری نصاب دارد مثلا باید مبتنی بر فهم دقیق و عمیق از واقعیات باشد و رصد باید جدی گرفته شود، گفت: باید نبض تحولات را در دست داشته باشیم. تحولات باید مبتنی بر اثرگذاری واقعی بازنگری و ساختارهای فرهنگی و میزان بهره مندی گسترههای اجتماعی مشخص شود.
او گفت: یکی از مهمترین مسائل که از اصول اصلی انقلاب بوده و کمتر به آن توجه شده، مردمی بودن پیشبرد جامعه و میدان داری است و فرهنگ هم همینگونه بوده است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: شناساندن خوبیها و تشویق بر انجام آن همان کارکرد تبلیغات اسلامی است. در بازسازی و بازارایی ساختارهای انقلابی باید همدیگر را بابت خوبیها تکریم کرد.
قمی با تاکید بر اینکه نسخه برش استانی سند نقشه مهندسی فرهنگی نباید تنها در اختیار مسئولان قرار گیرد، عنوان کرد: از فارس و جمع فرهیخته و سرمایههای فرهنگی این استان توقع پیشرانی برای اجرای نقشه مهندسی فرهنگی و بازسازی ساختارهای انقلابی داریم.
رئیس شورای تبلیغات اسلامی فارس نیز در این جلسه گفت: در بحث جهاد تبیین به سراغ کسانی رفتهایم که مستمع همیشگی بودهاند در حالیکه باید سراغ کسانی برویم که در اجتماعات مذهبی حضور پیدا نمیکنند.
حجتالاسلام حسین ملک مکان گفت: اغتشاشگران کسانی نیستند که اهل مسجد و پایگاه باشند لذا ضرورت دارد عدهای تربیت شوند که اموزشهای لازم به این افراد بدهند و مامور شوند که محله به محله و پاساژها به افراد آموزش دهند و در این خصوص نیاز به سخنرانی رسمی وجود ندارد.
مدیر حوزه علمیه ریحانهالنبی شیراز هم گفت: معمولا در حوزههای علمیه، اولویت، پرداختن به مباحث نظری بوده است اما با توجه به ضرورتهای مقاطع زمانی، در عرصه زن و خانواده اقدامات خوبی شکل گرفته است.
منازاده، با بیان اینکه ۲۶۰۰ طلبه زن در ٣٢ حوزه علمیه خواهران مشغول به فعالیت هستند و به همین میزان هم فارغالتحصیل داریم، ابراز امیدواری کرد که با حمایتهای سازمان تبلیغات و نهادهای فرهنگی، حوزههای علمیه بیش از گذشته در مسیر پیش رو با شکوفایی گام بردارند.
معاون گردشگری و امور زیارتی استانداری فارس نیز در این جلسه به نقش جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: در این موضوع با سه عنصر دانش، مهارت و تجربه رو به رو هستیم.
محمد فرخزاده، با تاکید بر این نکته که باید مجددا طرحهایی که در این باره طی سالهای اخیر داشتهایم، بازنگری شود، گفت: حلقههای صالحین از اقدامات بسیار موثر در یک مقطع زمانی بود که باید از بعد دانش افزایی مجددا در دستور کار قرار گیرد.
معاون گردشگری و امور زیارتی استانداری فارس به موضوع مهارت هم اشاره و با بیان اینکه مهارت به این معنا که در حوزه تولید محتواث جذاب که امکان جایگرینی وجود دارد کمک کاری کردهایم که باید تلاش مضاغف شود، عنوان کرد:
فرخزاده گفت: کرسی ازاد اندیشی به صورت مقدماتی مجددا در دستور کار قرار گرفته که ساختار یافته نیست و باید عمیق تر به آن پرداخته شود.