![رشد چشمگیر شاخص توسعه انسانی ایران پس از انقلاب](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323900_555.jpg)
به گفته یکی از شهروند خبرنگاران، وقتی به بعضی پارکینگ های طبقاتی کرج مراجعه می کنیم هر بار یک نرخی را می گویند و مبلغ متفاوتی را دریافت می کنند.
معاون فنی-اجرایی سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کرج در این باره گفت: پارکینگ های طبقاتی در اختیار پیمانکار قرار دارد به این صورت که ابتدا افراد دارای صلاحیت در مزایده شرکت می کنند و به عنوان پیمانکار انتخاب می شوند و پارکنیگ طی قراردادی در اختیار آن ها قرار می گیرد.
ذینلی گفت: رسیدگی به موضوعاتی مانند اخذ وجه اضافی برای حق پارک در حیطه وظایف اتحادیه تعمیرکاران و پارکینگ داران و تعزیرات حکومتی است.
او می گوید: انتقادات شهروندان هم در این خصوص به دست ما رسید و ما پیمانکار را احضار کردیم اما اتحادیه مربوطه و تعزیرات باید به آن رسیدگی کنند.