سیاح گفت: وزارت اقتصاد، با اتخاذ تمهیدات مختلف سعی در ارتباط بدون واسطه با جریانات کف بازار دارد.

 امیر سیاح گفت: تولید کنندگان و کارآفرینان با دستگاه‌های مختلف اداری کشور دچار مشکل هستند، دلیل این امر شفاف نبودن قوانین و نیز عدم رعایت مقررات موجود، توسط میز‌های خدمت در این دستگاه‌ها است.

او افزود: به همین دلیل، با دستور وزیر اقتصاد با برگزاری جلساتی، مسئولان ارشد این وزارتخانه بطور مستمر و مستقیم، با تک تک کار آفرینان در تماس بوده و مطالبات آن‌ها را خواهند شنید.

سیاح گفت: به این شکل، ما می‌دانیم در پایین دست و در کف بازار، چه اتفاقی دارد می‌افتد تا اگر زمانی قانونی اشتباه به تصویب رسید آن را اصلاح کنیم؛ یا اگر قانون خوبی، اجرا نمی‌شود یا کسی آن را اشتباه و ناقص اجرا می‌کند، به وی تذکر داده شود تا هر چه سریع‌تر مشکلات حل شده و در اصطلاح، چوب از لای چرخ تولید کشور خارج شود.

رئیس مرکز ملی مطالعات پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت اقتصاد ادامه داد: وزارت اقتصاد همچنین یک ستاد پیگیری موانع تولید درست کرده که با کارآفرینان و تشکل‌های اقتصادی در تماس است و آن‌ها می‌توانند با از طریق تماس با ستاد، مطالباتشان را پیگیری کنند.

وی افزود: همچنین، در صورتی که مشکلات تولیدکنندگان، توسط زیرمجموعه‌های وزارتخانه حل نشد، ما می‌توانیم با دعوت شرکت در این گونه جلسات، دستور مستقیم خود وزیر اقتصاد را برای حل آن‌ها بگیریم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۱:۵۱ ۱۷ آبان ۱۴۰۱
با سلام
الان یکی از مشکلات اصلی فارغ‌التحصیلان رشته های فنی و مهندسی، ثبت شرکت‌های پیمانکاری می باشد که بسیار سخت و سلیقه ای توسط عده ای به پیش می رود.
بطور مثال بنده یک مهندس برق با 10 سال سابقه و 5 سال بیمه به همرا همکارم فوق لیسانس برق با 4 سال سابقه بیمه نتوانستیم یک رتبه 5 پیمانکاری بگیریم!