سید وحید حسینی گفت: مصرف بی رویه و غیرمنطقی آنتی بیوتیکها در موارد غیر ضروری، علاوه بر عدم بهبودی فرد، با خطر ایجاد مقاومت دارویی همراه است.
او با بیان اینکه آنتی بیوتیکها در درمان آنفلوآنزا تاثیر ندارد، اظهار کرد: افراد در صورت ابتلا به آنفلوآنزا باید با انجام استراحت کافی و نوشیدن مایعات دوره بیماری را سپری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز شیوههای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا را مانند بیماری کووید۱۹ دانست و گفت: با کاهش میزان رعایت شیوه نامههای بهداشتی در سطح جامعه و آغاز فصل سرما، طی هفتههای اخیر شاهد افزایش شیوع آنفلوآنزا در سطح کشور و استان بوده ایم.
حسینی افراد بالای ۶۵ سال، بانوان باردار، کودکان زیر پنج سال و افراد مبتلا به بیماریهای مزمن را گروههایی برشمرد که توصیه میشود برای تزریق واکسن آنفلوآنزا اقدام کنند.
عباس رضائیان زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست گفت: با توجه به کاهش افراد متقاضی دریافت واکسن کرونا و مراجعان مراکز منتخب مراجعه بیماران عفونت حاد تنفسی، این مراکز از روز یکشنبه پانزدهم آبان، در روزهای اداری و نوبت کاری صبح آماده ارایه خدمت به مراجعان هستند.
بررسی مصوبههای نشستهای پیشین این ستاد، ارائه آخرین گزارشها و آمارهای مربوط به کرونا در مناطق مختلف استان، بررسی روند اجرای واکسیناسیون در استان، وضعیت سلامت بیماران بستری در بخشهای عادی و ویژه بیمارستان ها، آمار ورودی جدید بخشهای کرونا در بیمارستانها و مراکز درمانی استان و بررسی علت جان باختن مبتلایان به کرونا در استان طی روزهای اخیر، دیگر محورهای برگزاری نشست امروز ستاد کرونا در دانشگاه بود.