در حکومت پیشین آزمون (Exam Exit) سالی دو بار از فارغان رشته‌های طبی اخذ می‌شد؛ اما پس از تسلط طالبان این آزمون برگزار نشده است.

 

شماری از آنان در دوران حکومت پیشین فارغ شده‌اند و نتوانسته در آزمون (Exam Exit) شرکت کنند.

در حکومت پیشین آزمون (Exam Exit) سالی دو بار از فارغان رشته‌های طبی از دانشگاه‌های دولتی و خصوصی اخذ می‌شد؛ اما پس از تسلط طالبان این آزمون برگزار نشده است.

بدون پاس‌کردن آزمون شورای طبی، دانش‌آموختگان رشته‌های طبی نمی‌توانند جواز کار اخذ کنند.

یکی از فارغان رشته طب معالجوی گفت: «تمام سرنوشت هفت سال درس یک دانشجوی طب به این آزمون وابسته است. ما بدون این آزمون نمی‌توانیم جواز کار بگیریم.»

او می‌گوید قرار است که فارغان رشته‌های طب معالجوی در ماه جدی در آزمون تخصص شرکت کنند؛ اما اگر آزمون شورای طبی را پاس نکرده باشند، نمی‌توانند در آزمون تخصص شرکت کنند.

فارغان رشته‌های طبی می‌گویند که آزمون (Exam Exit) هرچه‌ زودتر برگزار شود یا هم لغو گردد.

حدود یک ماه قبل شورای طبی اعلام کرده بود که سرپرست این شورا با رئيس دانشگاه طبی کابل درباره‌ آمادگی برای برگزاری آزمون (Exam Exit) صحبت کرده است.

اکنون نیز خلیل شفا، رئيس شورای طبی می‌گوید پیشنهاد برگزاری آزمون (Exam Exit) را به دفتر نخست‌وزیر طالبان مطرح کرده، اما تاکنون پاسخ مثبت دریافت نکرده‌اند.

شفا گفت که منتظر پاسخ دفتر نخست‌وزیر طالبان هستند تا هرچه زودتر این آزمون را برگزار کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار