رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تا سال ۱۴۰۲ باید ۱۰ مرکز سطح ۲ ناباروری در استان اصفهان راه اندازی شود.

زهرا جوانمردی گفت: بر اساس ماده ۴۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، احداث مراکز درمانی ناباروری سطح ۲ در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار گرفت.

او بیان کرد: در قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تأسیس ۱۰ مرکز سطح ۲ ناباروری به تصویب رسید که شامل بیمارستان امین، شهید منتظری نجف آباد، ۹ دی خمینی شهر، محمد رسول الله مبارکه، شهدای لنجان، بیمارستان امام خمینی فلاورجان، بیمارستان امیر المومنین شهرضا، گلدیس شاهین شهر، حشمتیه نائین و شهید رجایی داران است که بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت باید تا سال ۱۴۰۲ راه اندازی شود.

رئیس اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: در مراکز سطح ۲ ناباروری، متخصص زنان و اورورلوژی، کارشناس آزمایشگاه، متخصص طب مکمل ایرانی، ماما و پرستار مستقر می‌شود و خدمات تشخیصی اولیه، ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه داخلی، عفونی، ژنتیکی، تغذیه طب مکمل و بررسی اولیه ناباروری انجام و در صورت نیاز و برای دریافت خدمات درمانی تخصصی‌تر به سطح ۳ ناباروری ارجاع داده می‌شوند.

مراکز سطح ۲ درمان ناباروری در شهرستان‌های دور از مرکز استان راه‌اندازی می‌شود

او با بیان اینکه امروزه به دلیل فقدان مراکز سطح ۲ ناباروری، مبتلایان به ناباروری از ابتدا به مراکز سطح ۳ ناباروری مراجعه می‌کردند و این در حالی است که عدم توانایی در فرزندآوری با یک مشاوره تغذیه و دور شدن از استرس‌ها امکانپذیر است.

جوانمردی تصریح کرد: در مراکز سطح ۳ انجام اعمال تخصصی، چون انتقال جنینی خارج از رحمی، انجماد جنین، رحم اجاره‌ای، تلقیح داخل رحمی اسپرم (IUI) انجام و بسیاری از مشکلات ناباروری نیاز به انجام این دست از اعمال تخصصی ناباروری ندارد.

او با بیان اینکه تاکید وزارت بهداشت بر راه اندازی مراکز سطح ۲ ناباروری در شهرستان‌های دور از مرکز استان‌ها است، گفت: خدمات سطح ۲ ناباروری تاکنون به شکل پراکنده در بخش‌های خصوصی و مطب‌ها به بیماران ارائه می‌شد که با این ساز و کار ارائه این دست از خدمات در مراکز دولتی و نظام‌مند صورت می‌گیرد.

منبع:مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار