معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس بر استفاده از ایده‌های هنرمندان در انتقال فرهنگ اصیل ایرانی ـ اسلامی به نسل آینده و پیوند میان متولیان فرهنگی و هنرمندان تأکید کرد.

محمد فرخ‌زاده در حاشیه بازدید از کارگاه نقاشی خط و مجسمه‌سازی استاد مجید رستگار بر استفاده از ایده‌های هنرمندان در انتقال فرهنگ اصیل ایرانی ـ اسلامی به نسل آینده و پیوند میان متولیان فرهنگی و هنرمندان تأکید کرد.

او گفت: استفاده از هنر و ایده‌های هنرمندان در طراحی‌های شهری، سالن‌های مترو، اقامتگاه‌های بوم‌گردی، هتل‌های سنتی، سالن‌های غذاخوری، ادارات و سایر اماکن عمومی بهترین راه برای انتقال فرهنگ عمومی به شهروندان است و این امر هم‌افزایی متولیان فرهنگی و هنرمندان برای ایجاد نوآوری در انتقال اصالت، قدرت، ادبیات، تاریخ و فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی به زبان هنر را می‌طلبد.

فرخ‌زاده با اشاره به اهمیت جاذبه‌های بصری در تقویت روحیه و نشاط و امید مردم گفت: روزانه چندین هزار نفر در اماکن عمومی تردد دارند و استفاده از آثار هنری ضمن زیباسازی شهر و تغییر روحیه مردم، مضامین بلند انسانی را در معرض دید مخاطبان قرار می‌دهد.

معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس با انتقاد به کمرنگ بودن درس هنر در مدارس، گفت: با وجود داشتن گنجینه هنر و فرهنگ غنی گذشتگان نسبت به آموزش هنر به نسل آینده به چشم زنگ تفریح می‌نگریم و اینگونه است که نسل ما آنقدری که به دنبال نمره گرفتن و آماده شدن برای کنکور است به دنبال مهارت‌آموزی و نوآوری در خلق آثار هنری نیست.

او با اظهار تأسف نسبت به جدایی میان هنرمندان و مردم، گفت: ضروری است با ارائه طرح‌های تشویقی برای خرید آثار هنری و حمایت ویژه از هنرمندان، آثار هنری و صنایع دستی را بیش از پیش وارد خانه‌های ایرانیان کنیم.

در این دیدار استاد رستگار که خود از جامعه فرهنگیان شیراز است، با بیان اینکه خلاقیت‌های هنری یک قالب موثر برای انتقال مفاهیم دینی و علوم انسانی است، گفت: دیگر زمان آموزش‌های مستقیم به پایان رسیده است و باید با زبان مورد توجه نسل جدید با آنان سخن گفت.

در پایان این دیدار مقرر شد کارگروهی تشکیل و با دعوت از هنرمندان برجسته شهر نسبت به تحقق این امور و استفاده از ظرفیت هنرمندان هم فکری و تبادل نظر صورت پذیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.