گروه دانش و اقتصاد شبکه یک برنامهای به نام «رویان» در دست تولید دارد تا جریان رشد و پیشرفت علم و فناوری در کشور را از پشت لنز رویان رصد و معرفی کند.
مصطفی امامی تهیه کننده برنامه «رویان» در خصوص این برنامه و نامگذاری آن گفت: پژوهشگاه «رویان» که امروز از نامها و نشانهای شاخص شتاب و پیشرفت علمی کشور است، باید به نامی تبدیل شود که هرجا مخاطب ایرانی آن را میشنود، احساس عزتمندی، افتخار و دلبستگی به ایران عزیز پیدا کنند.
از همین رو با تشکیل اتاق فکری به دنبال تولید برنامهای بودیم تا با نمایش دستاوردها و تلاشها، حس خودباوری و تعلق را به جامعه منتقل کند که در نهایت به ساخت مجموعهای با عنوان «رویان» رسیدیم.
امامی تصریح کرد: در این برنامه ما از نخبگان، اندیشمندان و پژوهشگرانی دعوت میکنیم که برای عموم مردم کمتر شناخته شده اند، اما بدون هیچ چشمداشتی، در ارتقای دانش و پیشرفت علمی کشورمان، سهم بسزایی داشتند.
وی ادامه داد: تیم سردبیری و پژوهشی، فهرستی از افراد موفق در عرصههای مختلف را تهیه کرده و ضمن ارائه به شبکه، از شماری از این عزیزان دعوت کردیم تا با حضور در برنامه درخصوص موفقیتها و تجارب خود در حوزه تخصصی خود، مطالبی را بیان کنند.
تهیه کننده برنامه «رویان» تصریح کرد: این برنامه میتواند ضمن ارائه تصویر متفاوتی از چهرههای علمی، برای دانشجویان و پژوهشگران جوان کشور هم الگو باشد.
امامی ادامه داد: در هر قسمت، پنج تن از افرادی که مهمان برنامه را میشناسند در فضای خارج از استودیو به صورت ارتباط تصویری (ویدئو وال)، همراه ما میشوند و در موضوعات مطرح شده مشارکت میکنند. در «رویان» همچنین به محل کار مهمانان برنامه میرویم و از زبان همکارانش با وجوه شخصیتی وی و خدماتی که ارائه داده است، بیشتر آشنا میشویم.
امامی خاطرنشان کرد: تولید «رویان» قرار است در ۹۰ قسمت به روی آنتن برود و تاکنون دکتر محمدعلی صحراییان متخصص مغز و اعصاب (نورولوژی) که نخستین کلینیک MC در ایران راه اندازی کرده است، دکتر عباس مجدآبادی پدر علم لیزر ـ فیزیک، دکتر عبدالحسین شاهوردی رئیس پژوهشگاه رویان، دکتر روح الله فتحی جنین شناس و .. به برنامه دعوت شده اند.
«رویان» با شعار «روایت یک قهرمان» با اجرای سیدمهدی مفیدی دوشنبه و چهارشنبه هر هفته ساعت ۲۳ از آنتن شبکه یک پخش میشود و هر قسمت از این مجموعه حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه است.