علیرضا گلچین پور فرماندار شهرستان کهک گفت: احداث تقاطع غیر همسطح و پل در منطقه ورجان ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و ایجاد این تقاطع امری حیاتی است.
فرماندار شهرستان کهک با اشاره به اینکه شهرستان کهک منطقهای گردشگری است بیان کرد: ورجان نقطه گلوگاهی شهرستان کهک است که مردم از سمت پردیسان قم و منطقه لنگرود وارد شهرستان میشوند و نبود تقاطع غیر همسطح ضمن ایجاد ترافیک باعث افزایش تصادفها شده است.
گلچین هم چنین به احداث محور دوم پردیسان به ورجان با اعتباری بالغ بر یکهزار میلیارد تومان اشاره کرد و گفت: اعتبار این طرح از تهاتر نفت تهیه شده و قرارگاه سازندگی سپاه به عنوان مجری آن وعده داده است که بخش عمدهای از طرح تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
او ادامه داد: این طرح توسط بنیاد مسکن با اعتبارات این بنیاد و آورده مردم اجرا میشود و مجری طرح پیش بینی کرده است که نیمه دوم سال آینده به بهره برداری برسد. محل احداث این طرح نیز ورودی شهر کهک روبروی پمپ گاز است.
فرماندار شهرستان کهک هم چنین در مورد احداث طرح نهضت ملی مسکن در این شهرستان گفت: احداث حدود ۱۰۰ واحد مسکن در شهرستان آغاز شده است.
گلچین پور ایجاد «برق دیجی» و پست ۶۳ کیلوولت در ورودی منطقه سیرو و شهر کهک را از دیگر طرحهای مهم شهرستان ذکر کرد و افزود: طرح برق دیجی سرمایه گذار دارد و همراه با پست ۶۳ کیلوولت در مدت پنج سال با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومان احداث میشود که در کاهش نوسانات برق شهرستان کهک نقش بسزایی خواهد داشت. زمین طرح با پیگیری که در فرمانداری کهک انجام شد تهیه شده است و موافقت دستگاه هایی، چون منابع طبیعی گرفته شده و به اداره برق اعلام شده است.
فرماندار شهرستان کهک هم چنین آبرسانی به روستاهای کرمجگان و بیدهند از طرح آبرسانی به ۸۰ روستای کهک را از دیگر طرحهای مهم شهرستان ذکر کرد و افزود: این طرح هم اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
گلچین گفت: گازرسانی به روستای امامزاده اسماعیل را پیگیری کردیم که این طرح اعتبار زیادی لازم دارد و شرکت ملی گاز باید با آن موافقت کند.
فرماندار شهرستان کهک ادامه داد: اجرای این طرح حدود ۲۰ کیلومتر لوله گذاری در منطقه کوهستانی و صعب العبور نیاز دارد.
شهرستان کهک در فاصله ۳۰ کیلومتری مرکز شهر قم دارای ۲ بخش مرکزی و فردو است. جمعیت ثابت این شهرستان ۳۰ هزار نفر و جمعیت متغیر آن تا ۸۰ هزار نفر تخمین زده میشود.
با مصوبه هیات دولت و پیگیریهای استاندار وقت قم در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ تشکیل شهرستانهای جدید کهک و جعفریه در استان قم تصویب شد.