زارع پور با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات حامی کسب‌و‌کار‌های اینترنتی است از اعلام جزئیات سبد حمایتی متنوع برای توسعه کسب‌و‌کار‌ها در پلتفرم‌های داخلی خبر داد.

عیسی زارع پور در نشست هم اندیشی مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان های سراسر کشور با اشاره به اقدامات انجام شده در یک سال گذشته، گفت: تمام تلاش ما در یک سال گذشته بر افزایش کیفیت زیرساختهای ارتباطی کشور، توسعه دولت هوشمند، شتاب بخشی به توسعه صنعت فضایی، هوشمند سازی شبکه پستی، تکمیل شبکه ملی اطلاعات و توسعه اقتصاد دیجیتال متمرکز بوده است و در این مسیر توفیقات مهمی کسب شده است که لازم است برای مردم تبیین شوند.

وی به تلاش های شبانه روزی مدیران و مسوولان وزارت ارتباطات در ایام اخیر اشاره کرد و افزود: با توجه به محدودیت دسترسی به برخی پلتفرم های خارجی که با تصمیم مراجع امنیتی اعمال شده است، تمام تلاش ما در این ایام، فراهم کردن بستر لازم برای برقراری ارتباطات آحاد مردم و تسهیل کسب و کار آنان در فضای مجازی بوده است که تجلی آن ارائه پایدار خدمات توسط پلتفرمهای ایرانی بوده است به گونه ای که خوشبختانه هیچ سرویس داخلی در این مدت قطع یا مختل نشد.

او با بیان اینکه در این مدت تلاشهای بسیار زیادی برای تقویت و حمایت از پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی بومی صورت گرفته است، افزود: سیاست وزارت ارتباطات این است که پلتفرمهای داخلی به حدی از کیفیت و قابلیت برسند که حتی در صورت باز شدن پلتفرم های خارجی، بتوانند با آنها رقابت کنند و توجه کاربران را به خود جلب کنند.

وزیر ارتباطات، با اشاره به نگرانی های موجود در خصوص آسیب دیدن کسب و کارهای اینترنتی و آمارهای متناقض در خصوص تعداد کسب و کارهای آسیب دیده، گفت: برای ما حتی یک کسب و کار هم که از تصمیمات امنیتی این روزها متاثر شده باشد مهم است اما رقم های مطرح شده درباره اثر بستن یک پلتفرم خارجی بر اقتصاد دیجیتال، کارشناسی نیست و لازم است که نهادهای ذیربط ارزیابی دقیقی از این مساله ارائه دهند.

وی با اشاره به بسته حمایتی مصوب شده در کارگروه اقتصاد دیجیتال برای حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال کشور افزود: وزارت ارتباطات حامی کسب و کارهای اینترنتی است و با پیگیری این وزارتخانه، یک سبد حمایتی متنوع برای توسعه کسب و کارهای اینترنتی به تصویب دولت رسیده است که جزییات آن به زودی اعلام خواهد شد.

عضو شورای عالی فضای مجازی در ادامه با تاکید بر ضرورت تببین پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، خطاب به مدیران کل استانی این وزارتخانه گفت: مسئله دیگری که انتظار داریم در استان ها به طور جدی دنبال شود تبیین و فرهنگ سازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند است و که با مراجعه به این پنجره در دریافت خدمات از دستگاه های دولتی و اجرایی تسهیل خواهد شد.

زارع پور با تاکید بر اینکه پروژه فیبر نوری از اولویت های اصلی وزارت ارتباطات است گفت: این پروژه را باید به طور جدی پیگیری کنید. پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها، پروژه کلیدی و زیرساختی ما در این دوره است و این پروژه می‌تواند منجر به تحول دیجیتال در استان ها شود.

بر اساس این گزارش، در ابتدای این نشست، مدیران کل استانی به طرح مسائل و مشکلات مربوط به استان خود پرداختند و پیشنهاداتی را نیز برای حل این مشکلات ارایه کردند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار