سرهنگ سید مصطفی مرتضوی گفت: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر واریز وجوه نقدی توسط فردی به حساب وی و سپس خرید ارزهای دیجیتال که موجب مسدودی حساب وی و الزام به جبران خسارت مالباختگان شده، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
او افزود: در بررسیهای انجام شده، مشخص شد شاکی مدتی قبل با هدف استخدام با فردی در تلگرام آشنا شده که با جلب اعتماد از وی درخواست میشود پس از دریافت وجه نقد از طریق حساب بانکی خود اقدام به خرید ارز دیجیتال کند و به صورت درصدی پورسانت خود را دریافت کند.
سرهنگ مرتضوی با اشاره به اینکه فرد کلاهبردار با استفاده از کارت و حساب بانکی دیگران در فضای مجازی فعالیت کرده تا ردی از خود بهجا نگذارد و از حساب شاکی به عنوان مقصد برداشتهای غیرمجاز استفاده و آنها را به ارز دیجیتال تبدیل کرده است، ادامه داد: با انجام اقدامات هوشمندانه مأموران پلیس فتا یک متهم در این رابطه شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضایی در عملیاتی ضربتی دستگیر شد.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان تصریح کرد: مهمترین عامل گرفتاری افراد در دام کلاهبرداران اینترنتی و سوءاستفاده از حساب آنان بهعنوان حساب واسط بی توجهی به توصیههای پلیس فتا است، شهروندان تحت هیچ شرایطی نباید حساب و کارت بانکی خود را در اختیار دیگران قرار دهند و در خریدها و پرداختهای اینترنتی خود به اصالت درگاه دقت کنند تا در دام درگاههای جعلی و سوءاستفاده از اطلاعات مالی آنها بهعنوان حساب واسط گرفتار نشوند.
او خاطر نشان کرد: مطابق قوانین و مقررات جاری مسئولیت تمام تراکنشها و مبادلاتی که از طریق حساب و کارت بانکی انجام شود بر عهده دارنده حساب است و هیچ ادعایی مبنی بر اجاره دادن حساب برای مراجع قانونی و انتظامی و قضایی قابل قبول نیست.