مدیرعامل اتحادیه تعاونی کارخانه‌های لبنی گفت: علی رغم آنکه توزیع شیرمدارس در ارتقای سرانه مصرف و سلامت جامعه تاثیر بسزایی دارد، اما توزیع آن به جایی نرسیده است.

آقای علی احسان ظفری گفت: با مردمی سازی یارانه و افزایش قیمت محصولات لبنی، سرانه مصرف لبنیات ناشی از نبود قدرت خرید خانوار کاهش پیدا کرده است که صنعت لبنیات و دامپروری از این حیث دچار آسیب شدند.

به گفته او، براساس گزارش های اعلامی سرانه مصرف لبنیات به ۵۰ تا ۶۰ کیلو رسیده است که با اتخاذ راهکارهایی همچون کالابرگ، عرضه لبنیات با نرخ پایین برای دهک های کمتر برخوردار و توزیع شیر مدارس باید سرانه مصرف را ارتقا دهد.

ظفری می گوید: بعد از اصلاح نظام یارانه بخشی از شیرخام تولیدی تبدیل به شیرخشک شد که با این وجود شیری روی دست دامدار نماند، اما کارخانه های لبنی با مازاد محصول ناشی از کاهش تقاضا روبرو شدند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی کارخانه های لبنی گفت: علی رغم آنکه توزیع شیرمدارس در ارتقای سرانه مصرف تاثیر بسزایی دارد، اما عملا اقدامی در این باره صورت نگرفته است.

به گفته او: رقم اعتبارات توزیع شیرمدارس برحسب تصمیمات دولت متفاوت، اما در مجموع به سبب تضمین سلامت جامعه و آینده کشور در بودجه ناچیز است.

بنابر آمار حدود ۱۴ میلیون دانش آموز داریم که در صورت توزیع ۷۰ نوبت شیر مدارس رقم بودجه با کاهش تعداد نوبت یا مقطع تحصیلی متفاوت خواهد بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.