رئیس مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری گفت: در مدت یک هفته، ۶ سرمایه‌گذار برای پروژه‌های مهم اشتغال‌زایی جذب شد.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرف همین هفته ۶ سرمایه گذار جذب شدند که با دو نفر از این سرمایه‌گذاران برای طرحهای مهم اشتغال در مرحله نهایی شدن قرارداد هستیم.

آقای راستینه مطرح کرد: همراهی مسئولین و کار بی‌منت و جهادی انتظار مردم و نمایندگان مردم است البته از برخی دستگاه‌ها راضی نیستم چرا که برخی از آن‌ها به وظایف خود عمل نمی‌کنند، قطعا در جمع مردم این مدیران معرفی می‌شوند و به مسئولین مربوطه گزارش‌ها داده خواهد شد.

راستینه با بیان اینکه کار باید جهادی و با همت و هم‌افزایی مسئولان شکل گیرد، در پایان خاطرنشان کرد: در پیگیری مطالبات مردم با کسی تعارفی نیست، در استان چهارمحال و بختیاری در مقایسه با دو سال پیش قدم‌های بزرگی برداشته شده است که باید کمی صبر کرد تا این بذر‌ها به ثمر بنشینند و مردم ثمره این کار جهادی را بچشند.

تحقق آب شرب پایدار نیمی از جمعیت استان چهارمحال و بختیاری تا دهه فجر

رئیس مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری گفت: با اجماع و وحدت و همدلی بین مسئولین و نمایندگان مردم استان، حق مردم این استان یعنی تامین آب شرب پایدار نیمی از جمعیت استان تا دهه فجر محقق می‌شود.

احمد راستینه در نشست بررسی مشکلات ناحیه غرب شهرکرد که در مسجد جامع چالشتر برگزار شد، اظهار داشت: تشکیل شورا‌های پیشرفت و تعالی شهر و روستا در بخش‌های مختلف از اولویت‌ها است که این‌ها کار اجرایی نمی‌کنند بلکه بازوان فکری و اندیشه هستند و مشکلات را انتقال می‌دهند و اینگونه نماینده مجلس نسبت به مشکلات مردم بیگانه نیست.

راستینه با اشاره به پیگیری پروژه‌های بزرگ استان، گفت:در واقع پروژه بزرگ آب شرب نیمی از جمعیت استان از سال ۱۳۸۸ شروع شده بود که تا دو سال پیش متوقف بود، اما ظرف این دو سال افزون بر هزار میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه گرفته شد و ۶۰۰ میلیارد تومان نیز در سفر ریاست جمهور برای آن مصوب و ابلاغ شد، این پروژه با هدفگذاری‌ها در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: با اجماع و وحدت و همدلی بین مسئولین و نمایندگان مردم استان چهارمحال و بختیاری حق مردم این استان یعنی تامین آب شرب پایدار نیمی از جمعیت استان تا دهه فجر محقق می‌شود و دغدغه مردم برطرف می‌شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به انتظارات مردم از نمایندگان مجلس، مطرح کرد: مردم انتظار دارند مسائل اصلی آن‌ها دیده و برای آن‌ها برنامه‌ریزی شود تا رفع شوند.


بیشتر بخوانید


راستینه ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری قدم‌های بلندی برای توسعه برداشته شد، در سفر ریاست جمهور ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای توسعه استان تصویب شد که وقتی این عدد با مصوبات سفر مابقی استان‌ها مقایسه می‌شود متوجه اتفاق بزرگ در استان می‌شویم.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری، عنوان کرد: استان چهارمحال و بختیاری دومین استان در کشور است که بالاترین مصوبه عمرانی سفررییس جمهور را دارد.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: راه‌آهن شهرکرد با ۲۲ درصد به ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است که در سفر ریاست جمهوری ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل زیرساخت آن و ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای ریل‌گذاری مصوب شد. ایستگاه راه آهن در سفر ریاست جمهوری آغاز به کار کرد و باید تا پایان ۱۴۰۲ زیرساخت راه آهن تکمیل شود که این‌ها گام بزرگی است.

رئیس مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: در تخصیص مرحله اول و دوم اعتبارات سفر ریاست جمهوری نزدیک به هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تخصیص اعتبارات سفر بود که این مقدار برای استان چهارمحال و بختیاری رقم بزرگی است.

راستینه اظهار کرد: تخصیص مرحله سوم اعتبارات سفر افزون بر هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تا دو هفته آینده ابلاغ می‌شود و حرکت بالندگی استان با شدت بیشتری خواهد بود. در زمینه صنعت با نقش آفرینی دستگاه‌های مختلف با هم‌افزایی شکل گرفته در این دو سال در حوزه انتخابیه شهرکرد، بن و سامان بالغ بر هزار هکتار به نواحی صنعتی اضافه شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری
۲۰:۴۵ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
مهم هزینه کرد پرست در تولید و ساخت و ساز و سازندگی و پیشرفت هر چه سریعتر استان چهارمحال و بختیاری است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۴ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
راه آهن بختیاری و ترانزیتی و درون استانی که دهه ها از طرحش میگذرد را هم اجرایی کنید لطفا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۸ ۰۵ آبان ۱۴۰۱
این استان ظرفیت تبدیل شدن به ابر استانی صنعتی را داراست مخصوصا گسترش صنایع به شمال و غرب استان و همچنین ساخت شهرها و شهرکهای صنعتی در تمام شهرستانهای استان و به بهره برداری رسیدن جاده شمالی ترانزیتی استان بازفت اندیکا و واگذاری راه آهن داخلی استان به قرارگاه پرتوان و خوشنام و خوش کار و پرتلاش و سریع کار خاتم الانبیا (ص) ،ضعفها و عقب ماندگی این استان به قدری است که چندین سال اگر بودجه خوب کشوری را بگیرد تنها با کار و تلاش و اندیشه و ساخت شهرکهای صنعتی و قطعه سازی و تولیدیها و کارخانجات فراوان و به یاری خدا از این وضعیت خارج شود