معاون‌اول رییس‌جمهور با اشتباه خواندن این تصور که داشتن کارخانه فولاد و پتروشیمی سرمایه است، گفت: مهمترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی است.

محمد مخبر روز دوشنبه در همایش اقدامات انجام شده در ۲۰۲۰ محله کم برخوردار در تالار وزارت کشور گفت: فلسفه اصلی حضورم قدردانی از اقدامات انجام شده در محلات کم برخوردار است که با پیگیری‌های مستمر و خارج از روال عادی این کار بزرگ انجام شد.

معاون اول رئیس‌جمهور یکی از ویژگی‌های اصلی این طرح را مدل‌دار بودن آن خواند و اظهار داشت:یکی از مشکلات مهم در عدم دستیابی به اهداف تعیین شده در طرح‌ها این است که نمی‌دانیم با چه چارچوب و مکانیسمی باید سمت اهداف تعیین شده حرکت کنیم. وقتی مدل نداریم از جای دیگر که نباید، شروع می‌کنیم و از جای دیگر سر در می‌آوریم و حتی ظرفیت‌هایمان هم قابل شناسایی نیست. پس وقتی مدل نداریم با هزینه گزافی حرکت می‌کنیم و در پایان نیز به هدف مورد نظر دست پیدا نمی‌کنیم.

مخبر ویژگی دوم را روش انجام کار برشمرد و خاطرنشان کرد: روش ما حرکت جهادی است که این حرکت جهادی هم برای خدمت دهنده و هم خدمت گیرنده به مشخصه‌هایی نیاز دارد که نخستین آن از خودگذشتگی است.

کسی که بخواهد جهاد کند دنبال نردبان ترقی نیست

وی تاکید کرد: کسی که بخواهد جهاد کند دنبال نردبان ترقی نیست؛ این جواب نمی‌دهد. در طراحی و تعریف چارچوب اجرا و به کارگیری نیرو‌ها ویژگی از خودگذشتگی حاکم شده است.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه از اقدام جهادی در محلات کم برخوردار که کار بر زمین مانده بود، غفلت کرده‌ایم، گفت: فکر می‌کنیم کارخانه فولاد و کارخانه پتروشیمی برای کشور دارایی است در حالیکه برای هر کشوری دارایی اصلی و غیرقابل قیاس با بقیه دارایی‌ها، نیروی انسانی است و هر کس که روی این زمین راه می‌رود یک سرمایه است و باید استعداد یابی شود.

مخبر در باب استعداد یابی ادامه داد: ورزشکاران عموما از محلات محروم کشور برخاسته‌اند و رتبه‌های برتر کنکور هم از مناطق محروم هستند. افراد مستعد برای رییس جمهور، معاون اول، وزیر، دانشمند و پروفسور شدن، در همین محلات کم برخوردار هم وجود دارند.

معاون‌اول رییس‌جمهور با اشتباه خواندن این تصور که داشتن کارخانه فولاد و پتروشیمی سرمایه است، گفت: مهمترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی است و رییس جمهور، وزیر و پرفسور شدن ربطی به محل زندگی ندارد چه بسا بسیاری از آنان از محلات کم برخوردار برخاسته باشند.

وی با تاکید برلزوم برنامه ریزی برای استعداد یابی افراد در محلات کم برخوردار یادآور شد: عمده بزرگان ما از جایی برخاستند که فکرش را نمی‌کردیم.

مخبر یکی خدمات مهمی که می‌توان به مردم ارائه داد را استعداد یابی خواند و نکته مهم در استعدادیابی را آموزش دانست، گفت: در برخی از مناطق کشور، مشکل جدی، آموزش داریم و امیدواریم این نقص برطرف شود.

برچسب ها: محمد مخبر ، مخبر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد گودرزی
۰۷:۳۷ ۰۳ آبان ۱۴۰۱
با سلام
من در محلات کم برخوردار خدمات اجتماعی ارائه می دهم.
۴ ردیف شغلی هم ایجاد کرده ام.
دارای سوابق پژوهشی، دانشجوی ممتاز و امتیاز نخبگی هستم.
برای ابتدایی ترین مسائل از جمله فضای فعالیت دچار بحران هستم.
بارها با کارشناسان شهرداری گفتگو کرده ام که جز اندکی محدود ما بقی درکی از خدمات اجتماعی ندارند.
جناب آقای مخبر
با احترام به نظر جنابعالی
ارائه نظرات سلیقه ای بدون پشتوانه علمی و عینی در سطح جامعه، فقط رنج امثال من را افزایش می دهد.
ایمیل بنده هست اگر تمایل داشتید در جلسه حضوری با سند و مدرک اثبات می کنم که چطور نخبه کشی و دلسردی در امثال من ایجاد می شود.
سلامت و پایدار باشید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۴ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
اتفاقا خیلی ربط داره
اگه تو زاهدان بدنیا بیای ۱۷ سالگی ازدواج میکنی و تا ۴۰ سالگی ۴ تازن میگیری و ۱۲ تا بچه میفته گردنت
اگه شمال تهرون دنیا بیای تا ۴۰ سالگی مجرد میمونی و ۴۰ ماشین عوض میکنی و ۴۰ کشورو میگردی
خیلی خیلی فرق داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
لابد مثل تو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۶ ۰۲ آبان ۱۴۰۱
نکنه حالا تو پروفسوری وزیر نمیتونی کشورو اداره کنی استعفا بده
آخرین اخبار