استاندار قزوین گفت: برای تعطیلی واحد‌های آموزشی به علت شیوع آنفلوانزا ، هفته آینده تصمیم گیری خواهد شد.

محمد مهدی اعلایی در ستاد کرونای استان قزوین گفت: فعلا تعطیلی مدارس به دلیل شیوع آنفلوانزا در دستور کار نیست، اما در صورت تداوم این روند برای تعطیلی واحد‌های آموزشی در هفته آینده تصمیم گیری خواهد شد.

وی افزود: ضمن جدی گرفتن دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم، دستگاه‌های متولی باید نسبت به توزیع دارو‌های ویژه این بیماری توجه جدی داشته باشند.

اعلایی افزود: در شرایط کنونی با کمبود برخی اقلام دارویی مانند سرم و آنتی بیوتیک در کشور و استان قزوین مواجهیم و مردم باید برای هر درمانی بویژه سرماخوردگی از آنتی بیوتیک استفاده نکنند.

وی با تاکید بر اینکه قدرت سرایت‌پذیری آنفلوانزا بالا است، گفت: باید از کودکان مراقبت شود تا بیماری خود را به بزرگسالان انتقال ندهند.

استاندار از والدین دانش آموزان نیز خواست چنانچه متوجه بیماری آنفلوانزا در فرزندان خود شدند برای حفظ سلامت فرزندان خود و دیگران از رفتن به مدرسه آن‌ها جلوگیری کنند و نگران غیبت نباشند، زیرا همراهی لازم از سوی آموزش و پرورش صورت می‌گیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم گفت: همه بیماران تنفسی نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک ندارند و خانواده‌ها باید از هرگونه خود درمانی و مصرف خودسرانه این نوع دارو خودداری کنند.

عبدالله دیدبان افزود: آنفلوانزا یک بیماری حاد تنفسی است که به علت بروز ویروس ایجاد می‌شود و با علائم ناگهانی تب بالا، سردرد، درد‌های عضلانی تظاهر می‌یابد و گاهی همراه با آبریزش بینی و چشم است و علائم آن معمولا طی سه تا پنج روز طول می‌کشد.

دیدبان تاکید کرد: مصرف آنتی بیوتیک‌های خوراکی و تزریقی هیچ جایگاهی در درمان و یا کاهش علائم و نشانه‌های آنفلوآنزا ندارد و اکثر قریب به اتفاق بیماران با درمان‌های تسکینی مانند استراحت و مصرف مایعات سلامت خود را باز می‌یابند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات پزشکی قزوین تصریح کرد: در حال حاضر مراکز درمانی و اورژانس بیمارستان‌ها همچنان شلوغ است و آمار مراجعه بیماران تنفسی به این مراکز در مقایسه با سه هفته پیش، سه برابر شده است.

دیدبان اضافه کرد: براساس بررسی‌ها تعداد بیماران سر پایی بیمارستان قدس در شهریور ماه ۶ هزار و ۷۲۱ نفر بود که در مهرماه این تعداد به ۹ هزار ۱۶۵ بیمار رسیده است.

وی اعلام کرد: تعداد مراجعه کنندگان به اورژانس بیمارستان‌ها نیز در این ایام از ۶۵ هزار نفر در شهریور به ۹۰ هزار بیمار رسیده است.

این مسئول با اشاره به توزیع واکسن انفلوانزا در استان افزود: چهار هزار و ۴۸۰ واکسن آنفلوانزا برای کادر درمان و تزریق به گروه‌های هدف در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه در استان اختصاص یافته است.

دیدبان افزود: در حال حاضر واکسن آنفلوانزا برای افراد دارای اولویت یک و ۲ از جمله کارکنان بخش بهداشت و درمان، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای، بیماران صعب العلاج و مادران باردار به شکل رایگان تزریق می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار