مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ۱۳۵ روز دمای بالای ۴۰ درجه که تا ۵۴ درجه نیز در نوسان بوده به ثبت رسید و در این مدت پیک بار ۸۸۰۶ مگاوات در دمای ۵۴ درجه مردادماه به ثبت رسید که رشد ۳.۷ درصدی را نشان میدهد.
محمود دشتبزرگ می گوید: ۸۳ درصد این پیک مصرف مربوط به بخش خانگی و استفاده از سیستمهای سرمایشی بوده است و با اقدامات انجام شده در مدیریت شبکه و همراهی مشترکان در مدیریت مصرف، عبور موفق و بدون خاموشی از پیک مصرف تابستان ۱۴۰۱ داشتهایم.
به گفته او با وجود عبور موفق از پیک بار تابستان ۱۴۰۱ مشکلاتی نیز در شبکه وجود داشته است که از جمله آنها میتوان به کمبود شدید منابع آبی که باعث محدودیت تولید برق در نیروگاههای برقآبی شده، تاخیر در به مدار آمدن نیروگاه دوکوهه اندیمشک و ناپایداری و کاهش عملکرد برخی از نیروگاههای حرارتی اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان گفت: از دیگر مشکلات شبکه برق میتوان به شرایط جوی مانند اثرات طوفان مونسون، گرد و غبار (۴۰ روز در سال جاری) و رطوبت ۱۰۰ درصدی در شبکه انتقال اشاره کرد.
به گفته دشتبزگ با همه این محدودیتها با تمهیدات اندیشیده شده پایداری شبکه برق حفظ شد، لازم است که قبل از تابستان ۱۴۰۲ بهینهسازی شبکه انجام و برای جبران کمبود تولید نیروگاه دوکوهه اندیمشک با حداکثر ظرفیت به بهرهبرداری برسد و احداث نیروگاههای مقیاس کوچک و تولید پراکنده نیز در دستورکار قرار گیرد.