سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: اورژانس هوایی این دانشگاه از ابتدای امسال تا کنون ۴۱ ماموریت انجام داده که ۳۰ پرواز به ایرانشهر و ۱۱ مورد مربوط به چابهار و ۶۰ درصد این ماموریت‌ها انتقال مادر باردار به مراکز درمانی بوده است.

سعید موحد اظهارداشت: سیستان و بلوچستان استان پهناور و با پراکندگی بسیار زیاد روستاها روبه رو است و با توجه به شرایط سخت انتقال بیمار در صورت نامساعد بودن شرایط جوی و وجود مناطق کوهستانی و دور از دسترس به مراکز درمانی ضرورت راه‌اندازی اورژانس هوایی را دوچندان کرده بود.

وی با بیان اینکه اجرای سیاست‌های طرح تحول سلامت و ارتقای کیفی و کمی خدمات اورژانس پیش‌بیمارستانی از مهمترین اهداف خدمت به مردم است، افزود: ۲ فروند چرخبال مدل bell۲۱۴۳۰ با ظرفیت سه تخت بیمار است و برای ارائه خدمات اورژانس هوایی در شهرستان‌های ایرانشهر و کنارک مستقر هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: استفاده از اورژانس هوایی در مناطق سخت گذر با کاهش زمان در امداد رسانی موجب نجات جان مصدومان تصادفی و کاهش صدمات ناشی از حوادث و بیماران اورژانسی می‌شود.

وی تصریح کرد: کادر اورژانس هوایی ایرانشهر متشکل از چهار نفر کارشناس فوریت های پزشکی و سه نفر تیم پروازی است و جا به جایی مادران باردار، مصدومان حوادث ترافیکی و انتقال بیماران دارای وضعیت وخیم در شهرهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از جمله وظایف این اورژانس است.

موحد اظهارداشت: ۹۷ نقطه مشخص و ثبت شده برای فرود چرخبال و ۱۰۰ پد نشانه گذاری شده که در آینده نزدیک امکان فرود چرخبال در این نقاط مهیا خواهد شد.

 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر شهرستان‌های جنوب سیستان و بلوچستان شامل ایرانشهر، بمپور، دلگان، سرباز، راسک، فنوج، قصرقند، نیکشهر، دشتیاری، زرآباد، کنارک و چابهار را زیر پوشش دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.