مصطفی بیک مداح اظهارداشت: همچنین طرح هادی در سه هزار و ۳۳۸ روستای سیستان و بلوچستان تهیه شده که این رقم معادل ۹۸درصد کل روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان است.
وی تهیه و اجرای طرح هادی را از رسالتهای اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در آبادانی روستاها برشمرد و افزود: اجرای طرح هادی شامل طیف متنوعی از فعالیتهاست و از اقدامات کالبدی تا توجه به جزییاتی چون اهمیت استفاده از مصالح استاندارد و بویژه بومی، که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به آن توجه ویژهای دارد و حمایتهایی مانند طرح تخصیص قیر رایگان میتواند باعث تسریع در انجام این مهم شود.
مدیرکل بنیادمسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان بیان کرد: با توجه به افق ۱۰ ساله توسعه روستاها از سالجاری بازنگری طرح های هادی روستایی آغاز شده و به صورت میانگین، سالانه ۱۰ درصد از این طرحها به تناسب نیازهای جمعیتی و کالبدی روستاها بازنگری میشود به طوریکه تا ۱۰ سال آینده تمامی روستاهای استان مورد بازنگری طرح هادی و محدوده جغرافیایی قرار خواهند گرفت.
وی مهمترین هدف اجرای طرح هادی روستایی را تجدید حیات روستا به لحاظ ابعاد فیزیکی، اقتصادی و اجتماعی عنوان کرد و افزود: ساماندهی و اصلاح بافت موجود، میزان و مکان گسترش آینده و نحوه استفاده از زمین برای عملکردهای مختلف در روستا سه محور اصلی در این طرح به شمار میروند.
بیک مداح از رشد ۱۰ برابری اعتبارات در اجرای طرح هادی در سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: با توجه به اینکه فعالیتهای عمران روستایی یکی از مهمترین و اصلیترین اقدامهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در روستاهاست که سبب بهبود مسکن روستاییان و خدمات زیست محیطی در روستاها شده با افزایش اعتبارات بزودی شاهد ارتقای شاخص و نزدیک شدن به رقم میانگین کشوری در این طرح خواهیم بود.
وی اظهارداشت: زیر سازی و آسفالت ۸۱۷ هزار متر مربع راه و معبر روستایی توسط بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان از سال گذشته تاکنون در این استان انجام شده است.