مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی لرستان گفت: نتایج تحقیقات و آسیب شناسی زندان‌های استان به منظور ارائه راهکار در اختیار دانشگاه و نهاد‌های علمی پژوهشی قرار می‌گیرد.

عبدالمجید کشوری گفت: با وجود شرایط نامناسب اقتصادی در لرستان و فاصله‌های طبقاتی، این استان به بستری برای آسیب‌های اجتماعی بدل شده است.

وی می گوید: ارتباط عمیق و مستمر و تبادل علمی بین دانشگاه‌ها و زندان، یکی از اهداف مهم مدیریتی در ندامتگاه‌های استان است.

وی افزود: داده‌ها و تحقیقات صورت گرفته در حوزه زندانیان و آسیب‌های ناشی از آن در خدمت نهاد‌های دانشگاهی و پژوهشی قرار می‌گیرد تا با تولید فکر نو و خلاقیت در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی اقدام شود.

وی بیان کرد: برای ریشه‌یابی جرم نیاز به کار علمی و ارتباط عمیق دانشگاهی می‌باشد چراکه لازم است در دنیای ارتباطات و عصر حاضر ارتکاب جرم در استان ریشه‌یابی شود.

کشوری گفت: با توجه به ریشه عمیق فرهنگی مردم استان، شهروندان یاریگر یکدیگر و مدد رسان نیازمندان هستند که نتیجه آن آزادی یکهزار و ۳۵۱ زندانی جرائم غیر عمد از زندان‌های استان است.

وی تصریح کرد: فلسفه تشکیل حاکمیت اسلامی بر نیت خیرخواهانه، اقدامات دلسوزانه و کمک رسانی استوار است که با استفاده از آن می‌توان به کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه کمک کرد.

مدیرکل زندان‌های لرستان گفت: قانون فصل‌الخطاب همه می‌باشد و با تبعیت از آن می‌توان در راستای کاهش فقر، جرم و آسیب‌های اجتماعی گام برداشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.