اسماعیل رمضانی با اشاره به فعالیت ۲۰۰ صنعتگر و هنرمند در صنعت نمد استان، گفت: این صنعت در شهرستانهای شهرکرد و بروجن رونق بیشتری دارد.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در شهرستانهای دیگر هم دوخت مصنوعات نمد وجود دارد، ادامه داد: در سال ۱۳۹۷ شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد معرفی شد و این موضوع میتواند در ساماندهی سایر رشتههای صنایعدستی و جذب گردشگر به ما کمک کند.
بیشتر بخوانید
وی افزود: تاکنون آن طور که باید از این موقعیت استفاده نکردیم چرا که دبیر شهر ملی نمد شهردار شهر است و از آنجایی که تاکنون شهردار شهرکرد انتخاب نشده اهداف شهر ملی نمد هم بلاتکلیف مانده است.
رمضانی اضافه کرد: مسئولان شهری باید تمام تلاش خود را به منظور تحقق اهداف شهر ملی نمد انجام دهند چرا که اگر گردشگری در کنار توسعه صنایعدستی رونق بگیرد در زندگی همه ساکنان استان تأثیرگذار است.
وی با اشاره به اینکه هماکنون کارگاههای سنتی و صنعتی نمدمالی در استان فعال است، گفت: به دلیل نبود نیروی انسانی علاقهمند در این حوزه تولیدات ما اندک است.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در حال حاضر جوانان گرایش کمتری به این رشته دارند و ما باید با تربیت نیروهای جدید و آموزشدیده و اعطای تسهیلات ارزانقیمت جوانان را به این سمت سوق دهیم.
وی افزود: این صنعت دارای بازار خوبی در کشور و حتی برای صادرات است از این رو باید با اجرای اهداف شهر ملی نمد این بازارها را به دست جوانان استان بسپاریم.
منبع: فارس