![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
محمد فتحی مکوند مدیرعامل کشت و صنعت هفتتپه گفت: عملیات اورهال و بازسازی کارخانه تولید شکر از سوی متخصصین این واحد نیشکری در حال انجام است و پیشرفتی هفتاد درصدی داشته است.
به گفته او، همه چیز برای تولید مطلوب مهیا شده و تا پیش از شروع فصل برداشت، کار بازسازی کارخانه شکر و نوسازی خط تولید طبق برنامه زمانبدیشده به اتمام میرسد.
مدیرعامل کشت و صنعت هفتتپه به برنامه بلندمدت بروز کردن تکنولوژی کارخانه شکر اشاره کرد وگفت: تکنولوژی کارخانه شکر هفتتپه قدیمی است و بنا داریم طی یک برنامه جامع، خط تولید به صورت کامل بروز شود.
ظرفیت اسمی شکر در کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ۱۰۰هزار تن در سال است و به گفته مدیرعامل این شرکت، امسال بیش از ۸۰ هزار تن شکر تولید خواهد شد.