استاندار گیلان صورتجلسهی جدید شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گیلان را به دستگاههای اجرایی و دولتی ابلاغ کرد.
در این صورتجلسه که ۱۴ بند دارد، بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بستر بهره گیری بهینه از مجموعهی ابزارها و شیوههای موثر در حوزههای فرهنگی، هنری، ترویجی و عملی تاکید شده است. همچنین بر اساس این ابلاغیه ضمن احساس تکلیف در خصوص مشکلات معیشتی و محدودیتهای درمانی و خدماتی جامعهی ایثارگری، بر روند بکارگیری جامعهی ایثارگری اعم از خانوادههای معزز شاهد و ایثارگر و جانبازان برای جذب در بخشهای دولتی و عمومی و همچنین بر ضرورت توجه مجموعه مدیران اجرایی به مفاد مندرج در این ابلاغیه تاکید شده است.
استاندار در این نشست که مشاوران ۱۴ وزیر دولت در امور ایثارگران کشور نیز حضور داشتند، بر لزوم توجه جدی به فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد و عزت و اقتدار ایران اسلامی را در گرو حفظ روحیهی ایثار، مجاهدت و شهادت طلبی دانست.
دکتر اسدالله عباسی همچنین همهی مدیران دولتی و اجرایی را موظف کرد تا به موضوعات و موارد مرتبط با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اهتمام جدی داشته باشند.
رییس شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گیلان خدمت به جامعهی ایثارگری و یادگاران شهدای عزیز این سرزمین را از وظایف مسئولان در نظام اسلامی عنوان کرد و گفت: تاسی از فرهنگ ایثار و شهادت است که روند مدیریت جهادی را در بستر خدمتگذاری صادقانه به مردم تسریع مینماید و موجبات گره گشایی از مشکلات مردم را به عنوان، ولی نعمتان جامعهی اسلامی، مهیا میسازد.
دبیر شورای مشاوران وزراء دولت سیزدهم، نیز در این نشست رویکرد دولت انقلابی و مردمی آیت الله رییسی نسبت به مقولهی ایثارگری را یک رویکرد عمل گرایانه توصیف کرد و گفت: مشارکت بخشی جامعهی ایثارگران در پیکرهی دولت در برشهای ملی، استانی و شهرستانی مصداق بارز این اولویت در راستای توجه به مقولهی مهم فرهنگ ایثار و شهادت است.
دکتر رضا رحیمی نسب، با بیان اینکه دولت برای تسریع در روند ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظایفی را برای دستگاههای دولتی مشخص کرده افزود: عمل به رویکرد جدید دولت در دستگاههای اجرایی میتواند تا بخش زیادی از مشکلات و دغدغهی جامعهی ایثارگری کاسته و پاسخی درخور توجه، به مهمترین انتظارات و مطالبات آنان ارایه نماید.
در ادامهی این نشست ۶ تن از مجموع ۱۴ مشاور وزراء دولت در امور ایثارگران نیز در سخنانی به تشریح عمدهترین دغدغهها و مطالبات جامعهی ایثارگری کشور پرداخته و بر لزوم توجه بیشتر به اوضاع معیشتی و درمانی جانبازان و اشتغال فرزندان و همسران شهدا تاکید کردند.
سرهنگ حسن حبیبی مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان نیز در گزارشی به نقش آفرینی گیلانیان در دوران دفاع مقدس و تقدیم ۸ هزار شهید در راه اعتلای نظام اسلامی و مقابله با نظام سلطه پرداخت و گفت: طبق مستندات موجود، ۲۰ درصد از جمعیت استان معادل یکصد هزار نفر بطور مستقیم و فعالانه در جبهههای حق علیه باطل و عرصههای نبرد دوران دفاع مقدس مشارکت داشته اند که این مهم نقش جامعهی ایثارگری استان را در دفاع از آرمانهای انقلاب و نظام اسلامی نشان میدهد.
در پایان این مراسم از محمد باقرباقرزاده مدیرکل صداوسیما مرکز گیلان و کریم عزیزی مدیر امور شعب بانک سپه در گیلان بعنوان ۲ دستگاه برتر در تکریم خانواده شهدا و ایثارگران قدردانی شد.