محمدعلی مجتهدینیا با بیان اهمیت فعالیت سامانه جامع تجارت، فعالیت این سامانه و ثبت کالاهای تولیدی و وارداتی در آن را گامی برای کاهش زمینه قاچاق کالا عنوان کرد.
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل در نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل با تأکید بر همکاری و مشارکت حوزههای مرتبط در ثبت اطلاعات کالاها در سامانه جامع تجارت، گفت: با تکمیل سامانه جامع تجارت و ارتباط سایر مجموعهها با آن، مشکلات قاچاق کالا و ارز بهشدت کاهش خواهد یافت.
مجتهدی نیا به اصلاحیه دستورالعمل مدیریت سطح عرضه طرح مبارزه با کالای قاچاق، تقلبی و ناایمن قطعات لوازم یدکی خودرو اشاره کرد و افزود: در این اصلاحیه برای مالکان این کالاها که تاکنون موفق به اخذ و نصب شناسه و کد رهگیری کالا نشدهاند، تا ۱۵ آذر ۱۴۰۱ فرصت داده شده که نسبت به اظهار موجودی کالاها و ارائه تعهدنامه در سامانه جامع تجارت اقدام کنند تا برای این نوع کالاها شناسههای موقت صادر شود.
او با بیان اینکه شناسههای صادرشده تا ۱۵ بهمن سال جاری معتبر و قابل استعلام است، گفت: با توجه به تأیید برنامه راهبردی مبارزه با قاچاق در نشست ستاد مرکزی توسط رئیسجمهور، انجام برش استانی ابلاغ به دستگاههای عضو، امیدواریم با ارائه گزارش تحلیلی از سوی دستگاههای عضو کمیسیون، شاهد پیشرفت برنامهها نسبت به سال گذشته باشیم.
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل با اشاره به اجرای گشتهای مشترک و پایش قاچاق محصولات در حوزههای مختلف از جمله کشاورزی، درمانی تصریح کرد: لازم است دستگاههای مربوط نسبت به انجام بازرسیهای مستمر و کارشناسی، اقدامات مورد نیاز را بهعمل آورند.