رییس بیست و یکمین کنگره بین المللی انجمن علمی پریودونتولوژی گفت:پژوهشگران کشور در زمینه تولید مواد و تجهیزات دندانپزشکی تلاش‌های فراوانی انجام داده اند که از جمله آن به تولید بخش‌های مختلف ایمپلنت دندانی اشاره کرد.

 یدالله سلیمانی شایسته، رییس بیست و یکمین کنگره بین المللی انجمن علمی پریودونتولوژی ایران با بیان اینکه کنگره حاضر هر دو سال یکبار برگزار می شود و طبق ارزیابی‌های وزارت بهداشت بعنوان کنگره "بین المللی" شناخته واعلام شده است، افزود: طی چهار روز برپایی به موضوعاتی از جمله بیماری‌های لثه (پریو) و بافت اطراف ایمپلنت (پری ایمپلنت)، بازسازی استخوان و بافت نرم، همچنین زیبایی در درمان با ایمپلنت‌های های دندانی خواهیم پرداخت که در این میان پانزده پانل اختصاصی توسط خبرگان دندانپزشکی ارائه خواهد شد. 

 شایسته گفت: کنگره امسال که مجوز حضور و همراهی یک هزار و پانصد نفر از دندانپزشکان در تخصص‌های مختلف و بهداشتکاران دهان و دندان را اخذ کرده است، حداکثر بیست امتیاز باز آموزی نیز برای دندانپزشکان دارد و در مجموع حاصل سی ماه تلاش همکاران است. 

رییس بیست و یکمین کنگره بین المللی انجمن علمی پریودونتولوژی ایران با بیان اینکه تعدادی کارگاه آموزشی بصورت عملی در نظر گرفته شده است و همچنین نمایشگاه جانبی نیز برای آگاهی از جدیدترین دستاورد‌ها در خصوص محصولات، مواد و تجهیزات دندانپزشکی برپا خواهد بود تصریح کرد: نتایج و خلاصه تمام سخنرانی‌ها و مباحث علمی ارائه شده طی این کنگره در مجله بین المللی ثبت شده در نمایه جهانی "پابمد" منتشر خواهد شد و بطور حتم برپایی اینگونه کنگره‌های علمی همسو در جهت کمک به درمان و رفع مشکلات بیماران خواهد بود.

وی افزود: طی این کنگره برای نخستین بار در میان کنگره‌های علمی دندانپزشکی کشور، جایزه ده هزار دلاری به سه محقق برتر دندانپزشکی در زمینه پریودونتولوژی و ایمپلنت‌های دندانی تقدیم خواهد شد.

 شایسته با بیان اینکه جایزه پژوهشی (اوارد) مرحوم دکتر "امیر رضا رسولی قهرودی" به ارزش چهار هزار دلار به یک محقق خارجی که بیشترین تحقیقات و تولید علم را در زمینه رشته پریودونتولوژی داشته است تقدیم خواهد شد، افزود: همچنین با تایید و ارزیابی داوران کنگره به یک نفر محقق داخلی برتر که بیشترین نتایج پژوهش‌های علمی خود را در نشریات جهانی به چاپ رسانده است مبلغ چهار هزار دلارتقدیم میشود و مبلغ دو هزار دلار جایزه پژوهشی نیز به بهترین تحقیق بالینی منتشر شده محقق داخلی ارائه خواهد شد.

وی افزود: دانشجویان دانشکده‌های دندانپزشکی کشور ضمن ثبت نام در این تورنومنت، آمادگی خود را برای شرکت در یک آزمون بزرگ و رقابت علمی اعلام کرده اند که در نهایت به سه نفر برتر هدیه نقدی تقدیم خواهد شد.

رییس بیست و یکمین کنگره بین المللی انجمن علمی پریودونتولوژی ایران با بیان اینکه به منظور برقراری یک رویکرد نوین، دانشجویان دانشکده‌های دندانپزشکی دنیا بویژه قاره آسیا و اقیانوسیه با ارائه خلاصه‌ای از پایان نامه‌های تحصیلی خود طی پویشی موسوم به (۳ ام. تی) در حاشیه بیست و یکمین کنگره انجمن علمی پریودونتولوژی ایران به مدت سه دقیقه، پایان نامه علمی تحصیلی خود را ارائه خواهند کرد. 

این استاد پیشکسوت تخصص جراحی لثه و ایمپلنت‌های دندانی (پریودونتولوژی) گفت: امروزه پژوهشگران کشور در زمینه تولید مواد و تجهیزات دندانپزشکی نیز تلاش‌های فراوانی انجام داده اند که از جمله آن به تولید بخش‌های مختلف ایمپلنت دندانی، ساخت مواد استخوانی در جهت بازسازی بافت سخت، دارو‌ها و ملزومات مصرفی، محصولات مرتبط با درمان مشکلات ناحیه پریودونتال (نسج نرم لثه)، میتوان اشاره کرد که نتایج خوبی در بر داشته است.

وی در پایان یاد آور شد: ایران در دنیا و بویژه منطقه جزو کشور‌های برتر علمی است و اکنون چندین شرکت دانش بنیان ایرانی در زمینه ساخت ابزار، وسایل، مواد و ملزومات دندانپزشکی جهت درمان‌های بافت نرم و بافت سخت دندان نیز مشغول تلاش هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.